Bu hata hakkında bir çok çözüm belirtilmiş hocam, ben bir tanesini yazıyorum;Rockstar Games uygulamasını indirdim fakat girmeye çalıştığımda programı açmıyor tekrar bastığımda ise failed to initialize diye bir uyarı veriyor. Revo Uninstaller ile kaldırıp denedim yine olmuyor.
Bu hata hakkında birçok çözüm belirtilmiş hocam, ben bir tanesini yazıyorum;
Hizmetlere girin 'program uyumluluk yardımcısı hizmeti'ni' çalıştırıp otomatiğe çekin. Ardından tekrar giriş yapmayı deneyin hocam. Olmadı Rockstar Games Launcher'ı silip tekrar indirin.
Forumlarda gezerken pek çok kullanıcı sorununu böyle çözmüş. Eğer olmazsa tekrar yazın.
Bu hata hakkında birçok çözüm belirtilmiş hocam, ben bir tanesini yazıyorum;
Hizmetlere girin 'program uyumluluk yardımcısı hizmeti'ni' çalıştırıp otomatiğe çekin. Ardından tekrar giriş yapmayı deneyin hocam. Olmadı Rockstar Games Launcher'ı silip tekrar indirin.
Forumlarda gezerken pek çok kullanıcı sorununu böyle çözmüş. Eğer olmazsa tekrar yazın.
Rica ederim hocamRockstar desteğe yazdığımda onu denedim ama yine de olmadı Rockstar Games'i kac kere silip yükledim hatırlamıyorum ilk başta sorun yok Rockstar Games SDK'ya izin verirken veriyor hatayı.
Hocam şimdi tekrar denedim Allah senden razı olsun kaç gündür kaç kere silip yükledim çok teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.