Failed To Load Hardware Monitor Driver Hatası

baran soytaş

Megapat
Daha fazla  
Ekran kartımın driver CD'sini taktığım zaman "failed to load hardware monitor driver" hatası alıyorum, yardımcı olur musunuz? CD'nin içindekileri kurmam lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
CD içindeki eski sürücüyü kurmaktansa, internetten indirebileceğiniz güncel sürücüyü kurun.
Ekran kartının marka ve modelini belirtirseniz, yardımcı olabiliriz.

CD içindeki eski sürücüyü kurmaktansa, internetten indirebileceğiniz güncel sürücüyü kurun.
Ekran kartının marka ve modelini belirtirseniz, yardımcı olabiliriz.
Ekran kartı modelim rx460 4G ama ekran kartı takılı iken görüntü alamıyorum başka ekran kartı ile rx460 in driverını yükleyemiyorum.

Vga kablosunu onboard ekran girisine takip denediniz mi? Takdiginiz zaman goruntu alamiyorsaniz biostan ayar yaptiktan sonra tekrar deneyiniz.

Bios saticiniz ve surumunuz nedir? Isterseniz internete yazip nasil kullanilacagini ogrenebilirsiniz veya onun yerine bios ekraninizin fotografini cekerseniz size yardimci olabilirim.

Bios saticiniz ve surumunuz nedir? Isterseniz internete yazip nasil kullanilacagini ogrenebilirsiniz veya onun yerine bios ekraninizin fotografini cekerseniz size yardimci olabilirim.

Son düzenleme:
Aynı hatayı ekran kartı ve anakart'ım da aldım yardımcı olabilirmisiniz?

not:sorunu düzeltme tarafında deilim internette sürücüler varsa çok iyi olur.

MSİ H170 GAMİNG M3 MOTHERBOARD

ASUS STRIX GAMİNG RADEON R7 370 GRAPHİCS CARD

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…