A Aloe Vera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 869 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Mayıs 2021 #1 Selamlar, ben bilgisayarıma format attım ve Steam'ı yüklerken alttaki gibi bir hata aldım. Virüs olabilir mi? Ya da değilse neden böyle bir hata verdi? Google'da araştırdım, sonuç bulamadım.
Selamlar, ben bilgisayarıma format attım ve Steam'ı yüklerken alttaki gibi bir hata aldım. Virüs olabilir mi? Ya da değilse neden böyle bir hata verdi? Google'da araştırdım, sonuç bulamadım.
CapsNumScroll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.071 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #2 Virüs değildir Steam dosyalarında hata olmuş veya silinmiştir Steam'ı silip tekrar kurmanız lazım.
A Aloe Vera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 869 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Mayıs 2021 #3 CapsNumScroll dedi: Virüs değildir Steam dosyalarında hata olmuş veya silinmiştir Steam'ı silip tekrar kurmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Yok, hatayı kapatıp, Steam'ı açtığımda düzeldi. Yine de teşekkürler hocam. İyi forumlar.
CapsNumScroll dedi: Virüs değildir Steam dosyalarında hata olmuş veya silinmiştir Steam'ı silip tekrar kurmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Yok, hatayı kapatıp, Steam'ı açtığımda düzeldi. Yine de teşekkürler hocam. İyi forumlar.