Çözüldü "Failed to play back MIDI via sequencer" hatası (Ses kartı sorunu)

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

7heaven

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, sistemimde 4GB RAM vardı. Dün 8GB'a yükselttim. Sistem RAM'i gördü, normal bir şekilde açıldı hatta açılış süresi programlarda hızlanma vs. her şey oldu. Yalnız RAM'i takma işleminden sonra ses kartım çalışmadı. Hoparlörden deyip kulaklık denedim o da olmadı. Ben de Burn in Test programıyla test ettim ve programda ses kartı bölümünde "Failed to play MIDI via sequencer" hatasını aldım. Bu nedir? Yazılımsal bir sorun mu yoksa donanımsal mı? Yazılımsal ise format ile düzelir mi ya da format atmadan yapılabilecek bir şey var mı?

Sistem özelliklerim:

AMD PHENOM IIX4 940 3.0GHZ İŞLEMCİ
ASUS MN32 SLİ DELUXE ANAKART
8GB DDR2 KİNGSTON RAM (4+4)
GEFORCE GTX 460 EKRAN KARTI
SEAGATE 1TB 7200RPM HARDDİSK

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt yöneticisinde her hangi bir anormal durum yok. Her zamanki gibi aygıt yüklü ve açıklamada "Bu aygıt düzgün çalışıyor" diyor.

Edit: Linux Live CD ile sistemi açtım ve PC'den ses alabildim. Böyle olunca demek ki sorun yazılımsalmış dedim ve sistem geri yükleme işlemini yaptım. Şu anda bilgisayarı sorunsuz kullanıyorum, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…