eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2022 #1 Bayağı bir çözüme baktım, ama hâlâ sonuç bulamadım. Startx komutu da hata veriyor. LightDM-gtk-greeter ve settings de yüklü halbuki.
Bayağı bir çözüme baktım, ama hâlâ sonuç bulamadım. Startx komutu da hata veriyor. LightDM-gtk-greeter ve settings de yüklü halbuki.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 1 Nisan 2022 #2 eater dedi: Bayağı bir çözüme baktım, ama hâlâ sonuç bulamadım. Startx komutu da hata veriyor. LightDM-gtk-greeter ve settings de yüklü halbuki. Genişletmek için tıkla... lightdm --test-mode --debug calistir, sonra cikan yazilari at.
eater dedi: Bayağı bir çözüme baktım, ama hâlâ sonuç bulamadım. Startx komutu da hata veriyor. LightDM-gtk-greeter ve settings de yüklü halbuki. Genişletmek için tıkla... lightdm --test-mode --debug calistir, sonra cikan yazilari at.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2022 #3 Linuxginar dedi: lightdm --test-mode --debug calistir, sonra cikan yazilari at. Genişletmek için tıkla... Xorg kurup yeniden baslattim düzeldi.
Linuxginar dedi: lightdm --test-mode --debug calistir, sonra cikan yazilari at. Genişletmek için tıkla... Xorg kurup yeniden baslattim düzeldi.