Faiz arttı mı?

Piyasaya müdahale için BAE'den gelen 10 milyarın bir kısmını sürüyorlardır. Yarın sabaha karşı daha şiddetli bir şekilde artışa geçer. Faiz arttırmak ise doları azaltmanın tek yolu değil.

Cumhurbaşkanı erdoğan kabine toplantısından sonra mevduatların düzenleneceği hakkında bir açıklama yaptı ve anında işleme geçildi. Bankalarda ve merkez bankasında mevduatlar düzenleniyor. Bloomberge baktık şuan daha da düşeceği söyleniyor umarım düşer artık. Faiz arttırılmadı bilginiz olsun.

15.86 oldu anlık. Çok değişik.

Bu durum çok normal ve beklenendi. Her zaman dümdüz düşüş olmaz. Şu anda ölü kedimiz 100. kattan düşerken 40. katın balkonuna çarpıp zıpladı biz de "aha yükseliyor" diyoruz ama uzun vadede zemine doğru gitmeye devam edeceğiz. Şu anda tam bir alım fırsatı var.

Yeni açıklanan sistem Nas Network haritası sanırım. Bu yorum oldukça hoşuma gitti.

Ya merkez bankası yine bir şeyler sattı ya da TedeX'in söylediği gibi oldu, bana göre çok geçmeden yine yükselecek.

Hocam kısa bir özet geçer misin? Anlık dolardan 5.000₺ zararım var ama düştüğüne seviniyorum. Bu devlet hepimizin.

@kino hazır düşmüşken gidip Dolar mı alsak acaba?

Faizin ismini değiştirip, alttan alttan faizi arttırıyorlar sanırım. Tayyip'in açıklamasını anlayanlar varsa bana açıklayabilir mi? Konuşma sırasında dolar, 18.30'dan 17.30'a indi.
Döviz artışı kadar faiz farkı vereceğiz şeklinde bir şey söyledi ama içeriği çok karışık. Piyasada bunun ne olduğunun farkında değil. Bu yüzden düşüş yaşanıyor. Yarın daha net belli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…