O günlük vadeli pasif bakiye mevcuttur. Yani 10 bine faiz işlemez 3 bin gibi bir miktara filan faiz uygularlar. E-Mevduat hesabı açarsanız tam bakiyeye faiz uygulanır aylık kazanç 404,37 TL olur.
E-Mevduat hesaplama aracı ile yatırımlarınızın getirilerini hesaplayın. Avantajlı faiz oranlarını görüntülemek ve detaylı bilgi almak için hemen tıklayın!
bi hata var 10 bin tlye günlük 10tl verir aylık 300tl
enparadan bakabilrisiniz
ben 76 bin yatırııyorum günlük 70 tl veriyor ve istedigim zaman bozabiliyorum aylık olursa günlügü en az 100tlye gelir.
ama ben sadece paramın %5i ni felan faizde tutuyorum eger baska paran yoksa midastan altına yatırmanı öneririm son 3 ayda %20 arttı faizin 3 aylık getirisi sadece % 8 idi
Bir alternatif daha var para piyasası fonlarını alabilirsin günlük faiz uygulanır. Saat 13:30'dan sonra satış emri verirsen ertesi gün para hesaba yatar diğer türlü aynı gün içinde yatar. Ayrıca bir de %7.5 stopaj var. Yatıracağınız para kısa süre içinde ihtiyaç değilse faize para yatırmak mantıklı değil bence. Günümüzde kazancı mevduatın çok çok üstünde alternatif yatırım araçları mevcut. Yatırım tavsiyesi değildir.