H honolulu Megapat Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 791 Çözümler 4 Yer Şanlıurfa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğretmen 2 Ağustos 2021 #1 Amazon üzerinden RTX 2080 Super sıfırını 392 euro (3972 TL)'ye almak istiyorum. 1. Gümrük vergisi ne kadar olur? 2. Satıcı güvenilir mi? Ürün: MSI GeForce RTX 2080 Super Gaming X Trio: Amazon.de: Computer & Zubehör Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2021
Amazon üzerinden RTX 2080 Super sıfırını 392 euro (3972 TL)'ye almak istiyorum. 1. Gümrük vergisi ne kadar olur? 2. Satıcı güvenilir mi? Ürün: MSI GeForce RTX 2080 Super Gaming X Trio: Amazon.de: Computer & Zubehör
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.134 Makaleler 3 Çözümler 194 2 Ağustos 2021 #2 Allah Allah. 4.058 liraya 2080 Super mi? Eğer alacaksanız çabuk davranın. Her an alınabilir.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 2 Ağustos 2021 #3 Vergi hariçmiş bu hocam. Satıcı güvenilir durmuyor. Denemek için sipariş geçtim bir eğer alınır denilirse forumdakiler alacağım. Demezlerse iptal edeceğim. @Ramazan Ö hocam ne dersiniz?
Vergi hariçmiş bu hocam. Satıcı güvenilir durmuyor. Denemek için sipariş geçtim bir eğer alınır denilirse forumdakiler alacağım. Demezlerse iptal edeceğim. @Ramazan Ö hocam ne dersiniz?
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #4 O kartı bu dönemde babanız 4000'e vermez size hocam. Eğer gerçekten öyle bir sevap işliyorlarsa, kaçırmayın derim.
O kartı bu dönemde babanız 4000'e vermez size hocam. Eğer gerçekten öyle bir sevap işliyorlarsa, kaçırmayın derim.
3 348103 Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.607 Çözümler 6 2 Ağustos 2021 #5 Eğer güvenilirse havada kapacağım.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.134 Makaleler 3 Çözümler 194 2 Ağustos 2021 #6 348103 dedi: Eğer güvenilirse havada kapacağım. Genişletmek için tıkla... Amazon mağdur etmez. Kendimden biliyorum. Yehetto dedi: Vergi hariçmiş bu hocam. Satıcı güvenilir durmuyor. Denemek için sipariş geçtim bir eğer alınır denilirse forumdakiler alacağım. Demezlerse iptal edeceğim. @Ramazan Ö hocam ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Kapıda vergi çıkma ihtimali var. Ama sanmıyorum.
348103 dedi: Eğer güvenilirse havada kapacağım. Genişletmek için tıkla... Amazon mağdur etmez. Kendimden biliyorum. Yehetto dedi: Vergi hariçmiş bu hocam. Satıcı güvenilir durmuyor. Denemek için sipariş geçtim bir eğer alınır denilirse forumdakiler alacağım. Demezlerse iptal edeceğim. @Ramazan Ö hocam ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Kapıda vergi çıkma ihtimali var. Ama sanmıyorum.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 2 Ağustos 2021 #7 ItsAllGoodman dedi: Kapıda vergi çıkma ihtimali var. Ama sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam vergi hariç. Vergi çıkacak yani.
ItsAllGoodman dedi: Kapıda vergi çıkma ihtimali var. Ama sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam vergi hariç. Vergi çıkacak yani.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.134 Makaleler 3 Çözümler 194 2 Ağustos 2021 #8 Yehetto dedi: Hocam vergi hariç. Vergi çıkacak yani. Eki Görüntüle 1125623 Genişletmek için tıkla... Ona baktım fakat Çin'den gelen ürünlerde de vergi yazmıyor fakat kapıda vergi alınmıyor.
Yehetto dedi: Hocam vergi hariç. Vergi çıkacak yani. Eki Görüntüle 1125623 Genişletmek için tıkla... Ona baktım fakat Çin'den gelen ürünlerde de vergi yazmıyor fakat kapıda vergi alınmıyor.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 2 Ağustos 2021 #9 ItsAllGoodman dedi: Ona baktım fakat Çin'den gelen ürünlerde de vergi yazmıyor fakat kapıda vergi alınmıyor. Genişletmek için tıkla... Amazon'a güvendiğim için satın aldım. En kötü iade ederim. Vergi çıkmaz diye umuyorum.
ItsAllGoodman dedi: Ona baktım fakat Çin'den gelen ürünlerde de vergi yazmıyor fakat kapıda vergi alınmıyor. Genişletmek için tıkla... Amazon'a güvendiğim için satın aldım. En kötü iade ederim. Vergi çıkmaz diye umuyorum.
Berkocuk Hectopat Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 396 Makaleler 2 Çözümler 1 2 Ağustos 2021 #10 Yehetto dedi: Amazon'a güvendiğim için satın aldım. En kötü iade ederim. Vergi çıkmaz diye umuyorum. Genişletmek için tıkla... Son durumu gelince bizimle paylaşır mısın ve şunu söylüyüm Amazon yurt dışından gelen ürünlerde garanti olmuyor.
Yehetto dedi: Amazon'a güvendiğim için satın aldım. En kötü iade ederim. Vergi çıkmaz diye umuyorum. Genişletmek için tıkla... Son durumu gelince bizimle paylaşır mısın ve şunu söylüyüm Amazon yurt dışından gelen ürünlerde garanti olmuyor.