P pisst0n Hectopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 47 9 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar selam. Az önce dalgınlıkla gelen fake PTT SMS linkine tıklayıp siteye giriş yaptım. Bir sorun oluşturur mu? Cihazı sıfırlamama gerek var mı merak ediyorum. Gelen URL bu; http://pttgoa.top/help
Arkadaşlar selam. Az önce dalgınlıkla gelen fake PTT SMS linkine tıklayıp siteye giriş yaptım. Bir sorun oluşturur mu? Cihazı sıfırlamama gerek var mı merak ediyorum. Gelen URL bu; http://pttgoa.top/help
Quadrox Picopat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 451 Çözümler 1 Yer Türkiye Cumhuriyeti 9 Mayıs 2024 #2 Hayır bir şey olmaz.
xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.635 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 9 Mayıs 2024 #3 AdGuard kullanın. Bir daha reklam görmezsiniz.
P pisst0n Hectopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 47 9 Mayıs 2024 #4 xblast16 dedi: AdGuard kullanın. Bir daha reklam görmezsiniz. Genişletmek için tıkla... Gelen smsleri engelliyor mu? reklamdan değil sms olarak geldi bu hocam. Yüksek tutarlı kartlar var sıkıntı olmaz değil mi?
xblast16 dedi: AdGuard kullanın. Bir daha reklam görmezsiniz. Genişletmek için tıkla... Gelen smsleri engelliyor mu? reklamdan değil sms olarak geldi bu hocam. Yüksek tutarlı kartlar var sıkıntı olmaz değil mi?
xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.635 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 9 Mayıs 2024 #5 pisst0n dedi: Gelen smsleri engelliyor mu? reklamdan değil sms olarak geldi bu hocam. Yüksek tutarlı kartlar var sıkıntı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... SMS engellemek için, Truecaller uygulamasını kullanıyorum. İnternet ortamında sanal kart kullanın.
pisst0n dedi: Gelen smsleri engelliyor mu? reklamdan değil sms olarak geldi bu hocam. Yüksek tutarlı kartlar var sıkıntı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... SMS engellemek için, Truecaller uygulamasını kullanıyorum. İnternet ortamında sanal kart kullanın.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.719 Çözümler 26 10 Mayıs 2024 #6 Spam galiba. Önemli değil.