Böyle bir PC topladım herhangi bir eksiği veya bir kötü parcası olur mu? Oyunlarda 300FPS altı vermez diye bekliyorum PC toplama konusunda pek iyi degilim.
Bu şekilde sistem yaklaşık 25.069 TL tutuyor. Attığın sisteme göre çok çok çok daha iyi parça kalitesi sunuyor topladığım sistem. Ayrıca işlemci fanını alırken SELAM150 indirim kodunu kullanarak 150 TL indirim alabilirsin. Senin attığına göre daha güçlü işlemci, daha yeni ve katlarca daha güçlü ekran kartı, 32GB RAM, 1TB SSD gibi avantajlara sahip.
Bu şekilde sistem yaklaşık 25.069 TL tutuyor. Attığın sisteme göre çok çok çok daha iyi parça kalitesi sunuyor topladığım sistem. Ayrıca işlemci fanını alırken SELAM150 indirim kodunu kullanarak 150 TL indirim alabilirsin. Senin attığına göre daha güçlü işlemci, daha yeni ve katlarca daha güçlü ekran kartı, 32 GB RAM, 1TB SSD gibi avantajlara sahip.
Tamam hocam. Monitoru degistirip daha dusuk butceli bir monitor önerir misiniz 5000 TL gibi bu monitorde pahalı oldu toplamda 27k yapıyor. Sizi de yordum kusura bakmayın bu islerde safım.
Tamam hocam. Monitoru degistirip daha dusuk butceli bir monitor önerir misiniz 5000 TL gibi bu monitorde pahalı oldu toplamda 27k yapıyor. Sizi de yordum kusura bakmayın bu islerde safım.