Selam,
18.000-19.000 TL civarlarında toplama bilgisayar bakıyorum. Sizce bu fiyata bu sistem iyi midir? Yoksa bu fiyat bandında daha iyisi bulunabillinir mi?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sinerji Enzo Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6750XT [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Selam,
18.000-19.000 TL civarlarında toplama bilgisayar bakıyorum. Sizce bu fiyata bu sistem iyi midir? Yoksa bu fiyat bandında daha iyisi bulunabillinir mi?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
MANTIS-3060Ti oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS RTX 3060 Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
teşekkür ederim brom fanboy değilim ama amd ve rtx kullandım o yüzden 3000 serisi düşünüyorum daha iyi benim için, min 3060 12 gb iyidir 8 gb sıkar cünkü AAA oyunlarda , para mühim değil boşa gitmesin..