Elecsus Centipat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2021 #1 Falcon 3060 V2 - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu sistem RDR gibi ağır oyunları Max grafikte falan 60 FPS aldırır mı veya önerebileceğiniz yakın fiyatlarda başka sistem var mı?
Falcon 3060 V2 - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu sistem RDR gibi ağır oyunları Max grafikte falan 60 FPS aldırır mı veya önerebileceğiniz yakın fiyatlarda başka sistem var mı?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 30 Aralık 2021 #2 Bunu al daha iyi. Bunda da RTX 3060 bulunuyor ve işlemcisi 3600'den daha iyi. O sisteme 20K vermek yazık olur. Deluxe 5T11-PCH - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Deluxe 5T11-PCH oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com
Bunu al daha iyi. Bunda da RTX 3060 bulunuyor ve işlemcisi 3600'den daha iyi. O sisteme 20K vermek yazık olur. Deluxe 5T11-PCH - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Deluxe 5T11-PCH oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com
Elecsus Centipat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2021 #3 kino dedi: Bunu al daha iyi. Bunda da RTX 3060 bulunuyor ve işlemcisi 3600'den daha iyi. O sisteme 20K vermek yazık olur. Deluxe 5T11-PCH - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Deluxe 5T11-PCH oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Gamegaraj'ın mağazasına gidip faydalanma şansım var mı bu kampanyadan yoksa sadece internet üzerinden. Bir de gamegaraj'ı duydum ama hiç satın alım yapmadım güvenilir mi?
kino dedi: Bunu al daha iyi. Bunda da RTX 3060 bulunuyor ve işlemcisi 3600'den daha iyi. O sisteme 20K vermek yazık olur. Deluxe 5T11-PCH - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Deluxe 5T11-PCH oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Gamegaraj'ın mağazasına gidip faydalanma şansım var mı bu kampanyadan yoksa sadece internet üzerinden. Bir de gamegaraj'ı duydum ama hiç satın alım yapmadım güvenilir mi?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 30 Aralık 2021 #4 @Elecsus mağazası nerede var bilmiyorum. Bunları canlı destek üzerinden sorarsın onlara.
Elecsus Centipat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2021 #5 kino dedi: @Elecsus mağazası nerede var bilmiyorum. Bunları canlı destek üzerinden sorarsın onlara. Genişletmek için tıkla... Mağazasının yerini buldum da güvenilir mi diye sormuştum cevap vermemişsin unuttum sanırsam ya da görmedin.
kino dedi: @Elecsus mağazası nerede var bilmiyorum. Bunları canlı destek üzerinden sorarsın onlara. Genişletmek için tıkla... Mağazasının yerini buldum da güvenilir mi diye sormuştum cevap vermemişsin unuttum sanırsam ya da görmedin.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 30 Aralık 2021 #6 Elecsus dedi: Mağazasının yerini buldum da güvenilir mi diye sormuştum cevap vermemişsin unuttum sanırsam ya da görmedin. Genişletmek için tıkla... İncehesap ne kadar güvenilirse GameGaraj da o kadar güvenilirdir, belki daha fazla.
Elecsus dedi: Mağazasının yerini buldum da güvenilir mi diye sormuştum cevap vermemişsin unuttum sanırsam ya da görmedin. Genişletmek için tıkla... İncehesap ne kadar güvenilirse GameGaraj da o kadar güvenilirdir, belki daha fazla.
Elecsus Centipat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2021 #7 kino dedi: İncehesap ne kadar güvenilirse GameGaraj da o kadar güvenilirdir, belki daha fazla. Genişletmek için tıkla... eyw
kino dedi: İncehesap ne kadar güvenilirse GameGaraj da o kadar güvenilirdir, belki daha fazla. Genişletmek için tıkla... eyw