Falcon 4 allied Force nasıl indirilir?

Metin_1881

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, oyun satılmadığı için crack indirecektim ancak klasör, Mir, F4af, R gibi şeylerle dolu. Programın indirme linki varsa söylerseniz çok mutlu olurum.

Oyunu indirdim ancak sadece a ya basınca oto pilota giriyor tuş atamaları nasıl anlatır mısınız, örneğin gaz verme, manevra yapma.

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla klavye kullanarak uçamazsın oyun bunu desteklemiyor en azından bir gamepad alman gerek. Diğer fonksiyonlar için ayarlardan tuş atamalarını yapabilirsin çok da zor değil ama manevra yapamadıktan sonra bir anlamı kalmadı tabi bu dediğimin.

Steam'deki bu oyun değil, bu oyundan 5 yıl önce çıkan başka bir oyun. Falcon 4 Allied Force oyunun resmi satışı hiçbir yerde yok o yüzden korsan indirmek tek yol.

İndirmek için önerebileceğim site:

Teşekkür ederim.

Yardımınız için çok teşekkürler.

Yok klavye kullanarak ucabiliyorsun. Birçok kez oynadım oyunu falcon yerine bilgisayarın iyiyse sistem olarak DCS World oyna derim.

Hocam DCS de Falcon BMS de oynuyorum ama Falconda klavyeyle uçulabildiğini bir tek sizden duydum.
W A S D Tuşlarını atıyordum W İle gaz A İle sola D ile sağa S ilede gaz kesiyordum ayarlarda büssürü tuş var tek tek hepsini google ceviriden bakarak yapmıştım Youtubede bazı videolarda klavyeyle uçanlarda vardı linkte bırakim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ayarları biraz kurcalamak yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…