Arkadaşlar 2. el motor almak istiyorum. Bütçem maksimum 80k. 65K'ya falcon freedom 250 buldum. Bu motor hakkında bilgisi olan kullanan eden varsa yardımcı olabilir mi? Bana artılarını eksilerini sayabilecek biri varsa çok mutlu olurum.
Ben de bu yaz motor almak istiyorum, bir süredir araştırıyorum ve senin gibi Freedom 250 de karar kıldım ama aklımda çok soru işaretleri var. Evet kronik sıkıntılar tüm Çin motorlarında var ancak ABS sinin vesaire de olmaması sebebiyle almak mantıklı mı olur acaba? 100k bütçem var sırf motor almış olmak için de sıkıntı yaratacak bir makine almak istemiyorum.
Ben de bu yaz motor almak istiyorum, bir süredir araştırıyorum ve senin gibi Freedom 250 de karar kıldım ama aklımda çok soru işaretleri var. Evet kronik sıkıntılar tüm Çin motorlarında var ancak ABS sinin vesaire de olmaması sebebiyle almak mantıklı mı olur acaba? 100k bütçem var sırf motor almış olmak için de sıkıntı yaratacak bir makine almak istemiyorum.
Kral ben biraz daha araştırdım freedom yerine Mondial RX1 düşünüyorum hem fiyat olarak birbirine yakın hem de daha konforlu ve daha az sorun çıkarır gibime geliyor senin de 100K bütçen varsa ve touring tarzı motor seviyorsan bir bak ben araştırmaya devam edeceğim buradan birbirimize fikir sunalım.
Kral ben biraz daha araştırdım freedom yerine Mondial RX1 düşünüyorum hem fiyat olarak birbirine yakın hem de daha konforlu ve daha az sorun çıkarır gibime geliyor senin de 100K bütçen varsa ve touring tarzı motor seviyorsan bir bak ben araştırmaya devam edeceğim buradan birbirimize fikir sunalım.
Evet gösterdiğin motor daha az sıkıntılı gibi ancak ben chopper/cruiser motor hastasıyım o sebeple farklı tür bir motora ısınamıyorum. Temizinden bir freedom bulursam başım ağırımaz gibime geliyor. Yaz sonuna kadar araştırmaya devam edeceğim ben de.
Evet gösterdiğin motor daha az sıkıntılı gibi ancak ben chopper/cruiser motor hastasıyım o sebeple farklı tür bir motora ısınamıyorum. Temizinden bir freedom bulursam başım ağırımaz gibime geliyor. Yaz sonuna kadar araştırmaya devam edeceğim ben de.
Haklı olabilirsin hocam ama babamda falcon crown 150 vardı onunla hataydan çoruma toplamda 2 3 saatlik mola ile vardık ve 6-7 sene babamda kaldı sıfır almıştık gayet memnunduk düzenli bakımı yapıldıktan sonra düzgün kullandıktan sonra pek sorun çıkarmadı o makine.
knk ben yazana kadar motor fln aldın mı bilmiyorum biraz geç oldu ama falcon bi tık korkutuyor onu yerine tvs rtr 200 diye bi motor var biraz racing tipli naked bi motor. Dediğin bütçene uygun hem 200 cc hem showa markalı amortisörü var hem abs var fiyatına göre gayet kullanışlı kaliteli bi motor. Nakit fiyatı ileride değişebilir şu an 109 bin tl bazı bayiler vade farksız bu fiyata 12 taksit yapıyorlar bazıları yapmayabiliyor onlara bakabilirsin istersen