E ErenBozkurt Femtopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #1 Fall Guys'ı açmaya çalıştığımda sürekli bu anticheat ekranında %99'da takılı kalıyor. Steam'den dosyaları doğruladım silip tekrar yükledim ama sonuç aynı.
Fall Guys'ı açmaya çalıştığımda sürekli bu anticheat ekranında %99'da takılı kalıyor. Steam'den dosyaları doğruladım silip tekrar yükledim ama sonuç aynı.
OYUNPClerin_Efendisi Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 836 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #2 Hocam konudan alakasız ama masaüstü resminizi paylaşır mısınız? Lütfen ban atmayın. Artı 0 Eksi
PeluşPenguen Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.487 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Артём Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #3 Anti hile yazılımının dosyalarını silip tekrar dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS E ErenBozkurt Femtopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #4 OYUNPClerin_Efendisi dedi: Hocam konudan alakasız ama masaüstü resminizi paylaşır mısınız? Lütfen ban atmayın. Genişletmek için tıkla... Steam'deki wallpaper engine programından yaptım PeluşPenguen dedi: Anti hile yazılımının dosyalarını silip tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... bana pek olur gibi gelmedi Artı 0 Eksi
OYUNPClerin_Efendisi dedi: Hocam konudan alakasız ama masaüstü resminizi paylaşır mısınız? Lütfen ban atmayın. Genişletmek için tıkla... Steam'deki wallpaper engine programından yaptım PeluşPenguen dedi: Anti hile yazılımının dosyalarını silip tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... bana pek olur gibi gelmedi
OYUNPClerin_Efendisi Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 836 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #5 ErenBozkurt dedi: Steam'deki Wallpaper Engine programından yaptım. Genişletmek için tıkla... Tamam, teşekkürler hocam çok güzel olmuş . Artı 0 Eksi
ErenBozkurt dedi: Steam'deki Wallpaper Engine programından yaptım. Genişletmek için tıkla... Tamam, teşekkürler hocam çok güzel olmuş .
KS KS E ErenBozkurt Femtopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #6 OYUNPClerin_Efendisi dedi: Tamam, teşekkürler hocam çok güzel olmuş . Genişletmek için tıkla... Rica ederim teşekkürler Artı 0 Eksi
OYUNPClerin_Efendisi dedi: Tamam, teşekkürler hocam çok güzel olmuş . Genişletmek için tıkla... Rica ederim teşekkürler
PeluşPenguen Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.487 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Артём Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #7 ErenBozkurt dedi: Bana pek olur gibi gelmedi. Genişletmek için tıkla... Anti cheat sistemi yüzünden böyle oluyor gibi geldi bana. Artı 0 Eksi
ErenBozkurt dedi: Bana pek olur gibi gelmedi. Genişletmek için tıkla... Anti cheat sistemi yüzünden böyle oluyor gibi geldi bana.
KS KS E ErenBozkurt Femtopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #8 PeluşPenguen dedi: Anti cheat sistemi yüzünden böyle oluyor gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Sildim oyun açılmadı. Oyun dosyalarını doğruladım, tekrar yükledim yinede açılmadı Artı 0 Eksi
PeluşPenguen dedi: Anti cheat sistemi yüzünden böyle oluyor gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Sildim oyun açılmadı. Oyun dosyalarını doğruladım, tekrar yükledim yinede açılmadı
Efbiay0 Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 908 Çözümler 18 30 Temmuz 2021 #9 Galiba oyun kaynaklı bir sorun. Biraz önce benzer bir konu açıldı. Fall Guys Easy Anti-Cheat ekranında kalıyor Fall Guys'u uzun bir aradan sonra tekrar oynamak istedim ama her açma denememde bu ekranda kalıyor. Çözümü nedir? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Galiba oyun kaynaklı bir sorun. Biraz önce benzer bir konu açıldı. Fall Guys Easy Anti-Cheat ekranında kalıyor Fall Guys'u uzun bir aradan sonra tekrar oynamak istedim ama her açma denememde bu ekranda kalıyor. Çözümü nedir? www.technopat.net
KS KS E ErenBozkurt Femtopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #10 Efbiay0 dedi: Galiba oyun kaynaklı bir sorun. Biraz önce benzer bir konu açıldı. Fall Guys Easy Anti-Cheat ekranında kalıyor Fall Guys'u uzun bir aradan sonra tekrar oynamak istedim ama her açma denememde bu ekranda kalıyor. Çözümü nedir? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Konuyu açan arkadaş uzun bir süre sonra oynamak isteyince açılmamış.Bende de aynı şekilde uzun süredir oynamıyordum. Artı 0 Eksi
Efbiay0 dedi: Galiba oyun kaynaklı bir sorun. Biraz önce benzer bir konu açıldı. Fall Guys Easy Anti-Cheat ekranında kalıyor Fall Guys'u uzun bir aradan sonra tekrar oynamak istedim ama her açma denememde bu ekranda kalıyor. Çözümü nedir? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Konuyu açan arkadaş uzun bir süre sonra oynamak isteyince açılmamış.Bende de aynı şekilde uzun süredir oynamıyordum.