f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2020 #11 punisherrr dedi: Bu oyunun korsanı yok mu ya? Genişletmek için tıkla... Korsana destek yok. İsterseniz mesajınızı düzeltin, uyarı alırsınız.
punisherrr dedi: Bu oyunun korsanı yok mu ya? Genişletmek için tıkla... Korsana destek yok. İsterseniz mesajınızı düzeltin, uyarı alırsınız.
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2020 #12 Hiç oynamadım fakat biraz overrated gibi.
SeRReSss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2013 Mesajlar 1.446 Çözümler 9 15 Eylül 2020 #13 Çok ponçik oyun ya. Çok şirinler. Tabi bazen de kanser edebiliyor. Tam geçtim dediğin yerde mekanizma bir koyuyor geri uçuyorsun.
Çok ponçik oyun ya. Çok şirinler. Tabi bazen de kanser edebiliyor. Tam geçtim dediğin yerde mekanizma bir koyuyor geri uçuyorsun.
P Paperwhale Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 74 15 Eylül 2020 #14 Onur Altuğ Sever dedi: Botlara karşı mı oynayacaksın. Genişletmek için tıkla... Ne alaka acaba
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2020 #15 punisherrr dedi: Bu oyunun korsanı yok mu ya? Genişletmek için tıkla... Oyun Online değil mi? Online oyunların korsanı olmaz herhalde.
punisherrr dedi: Bu oyunun korsanı yok mu ya? Genişletmek için tıkla... Oyun Online değil mi? Online oyunların korsanı olmaz herhalde.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 15 Eylül 2020 #16 Düzgün bir hile sistemi gelmeli, şu ana kadar çok hile ile karşılaştım. Adam finalde havaya ışınlanıyor, bekliyor. Biz de çatır çatır düşüyoruz.
Düzgün bir hile sistemi gelmeli, şu ana kadar çok hile ile karşılaştım. Adam finalde havaya ışınlanıyor, bekliyor. Biz de çatır çatır düşüyoruz.
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 15 Eylül 2020 #17 Caner Uncu dedi: Düzgün bir hile sistemi gelmeli, şu ana kadar çok hile ile karşılaştım. Adam finalde havaya ışınlanıyor, bekliyor. Biz de çatır çatır düşüyoruz. Genişletmek için tıkla... Bugun gelen guncellemeyi yaptiniz mi? Anti-Cheat sistemi geldi.
Caner Uncu dedi: Düzgün bir hile sistemi gelmeli, şu ana kadar çok hile ile karşılaştım. Adam finalde havaya ışınlanıyor, bekliyor. Biz de çatır çatır düşüyoruz. Genişletmek için tıkla... Bugun gelen guncellemeyi yaptiniz mi? Anti-Cheat sistemi geldi.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 15 Eylül 2020 #18 Unaxpre dedi: Bugün gelen güncellemeyi yaptınız mi? Anti-Cheat sistemi geldi. Genişletmek için tıkla... 60 MB civarı bir güncelleme gelmişti, dediğiniz gibi hile sistemi gelmiş o zaman. Girip bakmadım çünkü, güncelleyip bıraktım.
Unaxpre dedi: Bugün gelen güncellemeyi yaptınız mi? Anti-Cheat sistemi geldi. Genişletmek için tıkla... 60 MB civarı bir güncelleme gelmişti, dediğiniz gibi hile sistemi gelmiş o zaman. Girip bakmadım çünkü, güncelleyip bıraktım.
Abrams Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 820 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2020 #19 Alınmaz. Minecraft oyna daha zevkli.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 15 Eylül 2020 #20 Caner Uncu dedi: Düzgün bir hile sistemi gelmeli, şu ana kadar çok hile ile karşılaştım. Adam finalde havaya ışınlanıyor, bekliyor. Biz de çatır çatır düşüyoruz. Genişletmek için tıkla... Yeni güncelleme sonrası oyunu bayağı bir oynadım, şu anlık oyunda hile falan yok. Tabii ileride ne olacak bilemeyiz.
Caner Uncu dedi: Düzgün bir hile sistemi gelmeli, şu ana kadar çok hile ile karşılaştım. Adam finalde havaya ışınlanıyor, bekliyor. Biz de çatır çatır düşüyoruz. Genişletmek için tıkla... Yeni güncelleme sonrası oyunu bayağı bir oynadım, şu anlık oyunda hile falan yok. Tabii ileride ne olacak bilemeyiz.