Fall Guys başlangıç ekranında kalıyor

laflame21

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 aydır Fall Guys oynamıyordum. Bugün oynamaya çalıştığımda bir güncelleme yaptı. Ardından oyunun ilk ekranı olan yüklenme ekranı geldi. Yüklemesi normalden uzun sürdü ve yüklemenin sonuna geldiğinde o ekranda kaldı. 10 dakikaya yakın bekledim, açılmadı. Normalde 30 saniye sürmezdi. Bilgisayarı yeniden başlattım, Steam üzerinden oyun dosyalarını doğruladım, görev yöneticisinden Steam'in görevini sonlandırdım. Hiçbiri işe yaramadı. Çözümünü bilen var mı?

Sisteminiz nedir? Fall Guys'a gelen sezonluk güncellemeler ağır olabiliyor.

Sistem özellikleriniz. Ekran kartınız, RAM'larınız, İşlemciniz gibi.
Görüntü bağdaştırıcılarından gördüğüm kadarıyla Nvidia Geforce GTX 1050 ekran kartı. 8 GB Ram. Klavyenin altında da intel Core i5 7th Gen yazıyor. Bir de 300 Gb'dan fazla yerel disk c'de boş alan var.

Silip yüklemeyi deneyin oyunu. Muhtemelen düzelecektir.

Dosya doğrulamak daha doğru olacaktır.

Dosyaları doğruladığını söyledi arkadaş.

Steam üzerinden oyun dosyalarını doğruladım, görev yöneticisinden Steam'in görevini sonlandırdım. Hiçbiri işe yaramadı. Çözümünü bilen var mı?
Çok önceden sil yükle yapmıştım hesabım gitmemişti. Fakaat şimdi hesabım gider diye korkuyorum. Böyle bir şey olabilir mi? (Hesabın silinmesi vs.)
Steam'den yüklediyseniz hesabınız gitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…