Caddy Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #1 Fall Guys'ı Epic Games'de açmaya çalışıyorum ama. Böyle kalıyor. Yardım eder misiniz? Dosya Ekleri 1687201690116.png 170,9 KB · Görüntüleme: 44
EgeToy Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #2 görev yöneticisini açın arka plan uygulamalarından fall guys'ı bulup kapamayı dene. Artı 0 Eksi
KS KS Caddy Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #3 EgeToy dedi: görev yöneticisini açın arka plan uygulamalarından fall guys'ı bulup kapamayı dene. Genişletmek için tıkla... olay oyunun açılmaması hep böyle kalıyor Artı 0 Eksi
EgeToy dedi: görev yöneticisini açın arka plan uygulamalarından fall guys'ı bulup kapamayı dene. Genişletmek için tıkla... olay oyunun açılmaması hep böyle kalıyor
EgeToy Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #4 Caddy dedi: olay oyunun açılmaması hep böyle kalıyor Genişletmek için tıkla... oyunun dizininden açmayı da dene. Artı 0 Eksi
Caddy dedi: olay oyunun açılmaması hep böyle kalıyor Genişletmek için tıkla... oyunun dizininden açmayı da dene.
Wrexyz Hectopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 2.227 Çözümler 10 19 Haziran 2023 #5 Caddy dedi: Fall Guys'ı Epic Games'de açmaya çalışıyorum ama. Böyle kalıyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Yöneticiden görevi sonlandırın. Oyun dosyalarını doğrulayın. Tekrar açın. Artı 0 Eksi
Caddy dedi: Fall Guys'ı Epic Games'de açmaya çalışıyorum ama. Böyle kalıyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Yöneticiden görevi sonlandırın. Oyun dosyalarını doğrulayın. Tekrar açın.
KS KS Caddy Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #6 Wrexyz dedi: Yöneticiden görevi sonlandırın. Oyun dosyalarını doğrulayın. Tekrar açın. Genişletmek için tıkla... denedim olmuyor Artı 0 Eksi
Wrexyz dedi: Yöneticiden görevi sonlandırın. Oyun dosyalarını doğrulayın. Tekrar açın. Genişletmek için tıkla... denedim olmuyor
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #7 Görev yöneticisini aç, oradan Fall Guys' ı bul, sağ tıkla ve "Öne/Ekrana Getir"'e bas. Eğer Fall Guys görev yöneticisinde yoksa, dosyaları doğrula. Artı 0 Eksi
Görev yöneticisini aç, oradan Fall Guys' ı bul, sağ tıkla ve "Öne/Ekrana Getir"'e bas. Eğer Fall Guys görev yöneticisinde yoksa, dosyaları doğrula.
KS KS Caddy Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #8 EgeToy dedi: oyunun dizininden açmayı da dene. Genişletmek için tıkla... bu ne demek Sythexz dedi: Görev yöneticisini aç, oradan Fall Guys' ı bul, sağ tıkla ve "Öne/Ekrana Getir"'e bas. Eğer Fall Guys görev yöneticisinde yoksa, dosyaları doğrula. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
EgeToy dedi: oyunun dizininden açmayı da dene. Genişletmek için tıkla... bu ne demek Sythexz dedi: Görev yöneticisini aç, oradan Fall Guys' ı bul, sağ tıkla ve "Öne/Ekrana Getir"'e bas. Eğer Fall Guys görev yöneticisinde yoksa, dosyaları doğrula. Genişletmek için tıkla...
EgeToy Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #9 Caddy dedi: bu ne demek Eki Görüntüle 1828085 Genişletmek için tıkla... epic gameste fallguys a tıkla oyun dosyalarını doğrula de. Artı 0 Eksi
Caddy dedi: bu ne demek Eki Görüntüle 1828085 Genişletmek için tıkla... epic gameste fallguys a tıkla oyun dosyalarını doğrula de.
KS KS Caddy Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #10 EgeToy dedi: epic gameste fallguys a tıkla oyun dosyalarını doğrula de. Genişletmek için tıkla... yaptım olmadı Artı 0 Eksi
EgeToy dedi: epic gameste fallguys a tıkla oyun dosyalarını doğrula de. Genişletmek için tıkla... yaptım olmadı