MertMertMertMert Yoctopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #1 RAM 16 gb Ekran kartı AMD Radeon R7 200 Series Anakart prime h310m-k r2.0 İşlemci Intel(R) Core(TM) i3-9100F CPU @ 3.60GHz 3.60 GH Arkadaşlar bildiğiniz üzere Fall Guys bedava oldu bende indirdim ve oynamaya başladım. Maça giriyorum her seferinde 1 dakika falan oynadıktan sonra disconnect oluyorum sonra böyle bir yazı çıkıyor oyunu oynayamıyorum bu hatayı nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (14).png 1 MB · Görüntüleme: 808
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Fall Guys bedava oldu bende indirdim ve oynamaya başladım. Maça giriyorum her seferinde 1 dakika falan oynadıktan sonra disconnect oluyorum sonra böyle bir yazı çıkıyor oyunu oynayamıyorum bu hatayı nasıl düzeltebilirim?
Çözüm 3 3 365479 22 Haziran 2022 MertMertMertMert dedi: Bende düzelmedi hala disconnect oluyorum. Genişletmek için tıkla... Hotspot Shield kullanıyorum hocam. Vermiyor o hatayı.
MertMertMertMert dedi: Bende düzelmedi hala disconnect oluyorum. Genişletmek için tıkla... Hotspot Shield kullanıyorum hocam. Vermiyor o hatayı.
John B Centipat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 187 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #2 İnternet bağlantınızı kontrol edin hocam, çıkan yazıda internet bağlantınızın stabil olmadığı yazıyor. Modemi kapatıp açmayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
İnternet bağlantınızı kontrol edin hocam, çıkan yazıda internet bağlantınızın stabil olmadığı yazıyor. Modemi kapatıp açmayı deneyebilirsiniz.
KS KS MertMertMertMert Yoctopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #3 Kapatıp açmıştım ama düzelmedi tekrar deneyebilirim. Artı 0 Eksi
John B Centipat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 187 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #4 Bu problemi başka oyunlarda yaşıyor musunuz? Artı 0 Eksi
KS KS MertMertMertMert Yoctopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #5 Hayır ama bazen oyunlarda çok pingim çıkıyor. Artı 0 Eksi
John B Centipat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 187 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #6 MertMertMertMert dedi: Hayır ama bazen oyunlarda çok pingim çıkıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman internet bağlantınızdan kaynaklı hocam. Modemi kapatıp açmayı tekrar deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
MertMertMertMert dedi: Hayır ama bazen oyunlarda çok pingim çıkıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman internet bağlantınızdan kaynaklı hocam. Modemi kapatıp açmayı tekrar deneyebilirsiniz.
KS KS MertMertMertMert Yoctopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #7 Teşekkür ederim sağolun. Artı 0 Eksi
Bloodlinee Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 2.329 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #8 MertMertMertMert dedi: Teşekkür ederim sağolun. Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi ? Artı 0 Eksi
KS KS MertMertMertMert Yoctopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #9 Bloodlinee dedi: Düzeldi mi ? Genişletmek için tıkla... Modemi kapadım açtım şimdide failed to login hatası çıktı. Failed to Login hatası düzeldi fakat hala disconnect hatası veriyor. Son düzenleme: 21 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
Bloodlinee dedi: Düzeldi mi ? Genişletmek için tıkla... Modemi kapadım açtım şimdide failed to login hatası çıktı. Failed to Login hatası düzeldi fakat hala disconnect hatası veriyor.
Bloodlinee Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 2.329 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #10 MertMertMertMert dedi: Modemi kapadım açtım şimdide failed to login hatası çıktı. Failed to Login hatası düzeldi fakat hala disconnect hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Sunuculardan dolayı yapacak bir şey yok Artı 0 Eksi
MertMertMertMert dedi: Modemi kapadım açtım şimdide failed to login hatası çıktı. Failed to Login hatası düzeldi fakat hala disconnect hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Sunuculardan dolayı yapacak bir şey yok