K Kaan3455 Hectopat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 434 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #1 Aynı sorunu ben de yaşıyorum internetim gayet yeterli pingim 10 - 20 arası yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2022
BirKullaniciAma Femtopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #2 Knk oyun ücretsiz olduğu için efsane bi akın var sorun sunucularda doğru düzgün girebilen kimse yok bunu ancak epic games çözebilir Artı 0 Eksi
Knk oyun ücretsiz olduğu için efsane bi akın var sorun sunucularda doğru düzgün girebilen kimse yok bunu ancak epic games çözebilir
S sucukgamerXXL Yoctopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #3 BirKullaniciAma dedi: Kanka oyun ücretsiz olduğu için efsane bir akın var sorun sunucularda doğru düzgün girebilen kimse yok bunu ancak Epic Games çözebilir. Genişletmek için tıkla... Kanka ama benim Ark giriyor ben giremiyorum o nasıl oluyor. Artı 0 Eksi
BirKullaniciAma dedi: Kanka oyun ücretsiz olduğu için efsane bir akın var sorun sunucularda doğru düzgün girebilen kimse yok bunu ancak Epic Games çözebilir. Genişletmek için tıkla... Kanka ama benim Ark giriyor ben giremiyorum o nasıl oluyor.
umut190 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #4 Bende aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olur musunuz? Artı 0 Eksi