Tradshot Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 59 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #1 Epic Games üzerinden Fall Guys indirdim oyunu açtım bu hata karşıma çıkıyor ne yapmam lazım?
B bertek41 Kilopat Katılım 7 Ekim 2017 Mesajlar 688 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #2 Sunucu problemi sanırım şu an çoğu kişide aynı sorun var. Fall Guys düştü mü? Mevcut durum ve sorunlar Fall Guys ile ilgili sorunlara gerçek zamanlı genel bakış. Sunucu çalışmıyor mu? Çevrimiçi oyun çalışmıyor mu? Burada neler olduğunu görüyorsunuz. downdetector.web.tr Artı 0 Eksi
Sunucu problemi sanırım şu an çoğu kişide aynı sorun var. Fall Guys düştü mü? Mevcut durum ve sorunlar Fall Guys ile ilgili sorunlara gerçek zamanlı genel bakış. Sunucu çalışmıyor mu? Çevrimiçi oyun çalışmıyor mu? Burada neler olduğunu görüyorsunuz. downdetector.web.tr
4 452252 Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 3.962 Çözümler 11 21 Haziran 2022 #3 Oyun bedava olduğundan dolayı binlerce kişi oyuna girmeye çalıştığı için bu hatayı alıyorsunuzdur. Görev yöneticisini açıp EpicGamesLauncher'a sağ tık yapıp görevi sonlandır deyin ve tekrar giriş yapmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Oyun bedava olduğundan dolayı binlerce kişi oyuna girmeye çalıştığı için bu hatayı alıyorsunuzdur. Görev yöneticisini açıp EpicGamesLauncher'a sağ tık yapıp görevi sonlandır deyin ve tekrar giriş yapmayı deneyin.
mustafaD01 Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 31 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri i5 10. nesil 10400F 2x Adata XPG Gammix D30 8 GB Asus Dual RX580 Msi B560M PRO-E DONANIM Gamepower Ogre RGB Red Switch Gamepower Mihawk 7.1 Gamepower Kuzan ve GAmepower Bane Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Haziran 2022 #4 Aynı hata bende de var. Giremiyorum ama buyuk ıhtimalle GTA 5'te olanın aynısı gıbı herkes alınca hata veriyor olabılır. Artı 0 Eksi
Aynı hata bende de var. Giremiyorum ama buyuk ıhtimalle GTA 5'te olanın aynısı gıbı herkes alınca hata veriyor olabılır.
TheLastHuman Decapat Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 1 21 Haziran 2022 #5 Tradshot dedi: Eki Görüntüle 1426961 Epic Games üzerinden Fall Guys indirdim oyunu açtım bu hata karşıma çıkıyor ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Ben de tam onun için gelmiştim, Epic Games'in saçmalıklarından birisi yine. Artı 0 Eksi
Tradshot dedi: Eki Görüntüle 1426961 Epic Games üzerinden Fall Guys indirdim oyunu açtım bu hata karşıma çıkıyor ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Ben de tam onun için gelmiştim, Epic Games'in saçmalıklarından birisi yine.
CelalShengor Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 1.527 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB Intel Core i5-4670 3.40Ghz 12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram ASUS H81M-K Anakart Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #6 mustafaD01 dedi: Aynı hata bende de var. Giremiyorum ama buyuk ıhtimalle GTA 5'te olanın aynısı gıbı herkes alınca hata veriyor olabılır. Genişletmek için tıkla... Bende de vardı kapat aç yaptım oyunu girdi ilk girişimde olmuştu hata. Artı 0 Eksi
mustafaD01 dedi: Aynı hata bende de var. Giremiyorum ama buyuk ıhtimalle GTA 5'te olanın aynısı gıbı herkes alınca hata veriyor olabılır. Genişletmek için tıkla... Bende de vardı kapat aç yaptım oyunu girdi ilk girişimde olmuştu hata.