Çözüldü Fall Guys Epic Games bağlantı hatası (error code: 14)

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 7

Nvdia HD6850

Hectopat
Daha fazla  
RAM
4 GB Hi Level (2+2)
Ekran kartı
Radeon HD6850 1GB
Anakart
MSI P45 NEO3 FR
İşlemci
Xeon X5450
Fall Guys'ı normal oynuyordum. Ama bir gün oyunu açtım durduk yere hata 14'ü verdi (Epic Games bağlantı hatası). Dosyaların bütünlüğünü kontol ettim, sildim tekrar yükledim, Epic ile Steam'i bağladım, ama çözemedim. Bu yüzden 2 aydır falan oynayamıyorum. Çözümü olan varsa yardım edin. Epic Games'i silip tekrar yükleyeyim dedim ama GTA 5 yüklü. Onu da siler mi, yedekler mi, uzun saatler boyunca oyun dosyalarını kontrol eder mi?

Dosya Ekleri

• ki3nz6rii9381.png
    ki3nz6rii9381.png
    82,4 KB · Görüntüleme: 151
Çözüm
GTA'yı yedekleyip Epic'i tekrar kurabilirsin. Doğrulama yapar. Kurduktan sonra Epic Onlie Services da kur.

Ya da Epic'i bir yönetici olarak çalıştırıp dene.

Windows 7 savunanların yardımına gelmemiş olması komik 🤭Bir şey çözebilseler zaten 7 kullanmazlardı...
GTA'yı yedekleyip Epic'i tekrar kurabilirsin. Doğrulama yapar. Kurduktan sonra Epic Onlie Services da kur.

Windows 7 savunanların yardımına gelmemiş olması komik 🤭Bir şey çözebilseler zaten 7 kullanmazlardı...

Çözüm
GTA'yı yedekleyip Epic'i tekrar kurabilirsin. Doğrulama yapar. Kurduktan sonra Epic onlie services da kur.

Windows 7 savunanların yardımına gelmemiş olması komik 🤭bir şey çözebilseler zaten 7 kullanmazlardı...

Teşekkürler. Çözüm işe yaradı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı