İzci Patrick Decapat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #1 Selam Fall Guys'a girdiğimdie missing files yazısı çıkıyordu. Birkaç vieodaki çözümleri izledim olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2023
Selam Fall Guys'a girdiğimdie missing files yazısı çıkıyordu. Birkaç vieodaki çözümleri izledim olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Samet_32 Centipat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #2 Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula olmazsa sil yükle. Artı 0 Eksi
KS KS İzci Patrick Decapat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #3 Samet_32 dedi: Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula olmazsa sil yükle. Genişletmek için tıkla... İkisini de yaptım olmadı. Artı 0 Eksi
Samet_32 dedi: Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula olmazsa sil yükle. Genişletmek için tıkla... İkisini de yaptım olmadı.
Samet_32 Centipat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #4 İzci Patrick dedi: İkisini de yaptım olmadı. Genişletmek için tıkla... Oyunu hangi platform üzerinden indirdiniz? Artı 0 Eksi
İzci Patrick dedi: İkisini de yaptım olmadı. Genişletmek için tıkla... Oyunu hangi platform üzerinden indirdiniz?
KS KS İzci Patrick Decapat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #5 Samet_32 dedi: Oyunu hangi platform üzerinden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Epic Games. Artı 0 Eksi
Samet_32 Centipat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #6 C>program files> Epic Games buradan Fall Guys'ı bul ve bir daha sil yükle yap. Artı 0 Eksi
KS KS İzci Patrick Decapat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #7 Boş orası. Oyunu sil yükle yaptım şu anda Fall Guys başlatılamıyor yüklendiğini doğrula diyor. Oyun dosyalarını doğruladığımda yine aynı yazı çıkıyor yardım edin lütfen. Artı 0 Eksi
Boş orası. Oyunu sil yükle yaptım şu anda Fall Guys başlatılamıyor yüklendiğini doğrula diyor. Oyun dosyalarını doğruladığımda yine aynı yazı çıkıyor yardım edin lütfen.