SOSLUMAKARNA32 Femtopat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #1 Merhaba arkadaşlar ben bugün Fall Guys yükledim ve missing files adlı bir hata ile karşılastım. Çözümünü bilen yardımcı olabilir mi?
Merhaba arkadaşlar ben bugün Fall Guys yükledim ve missing files adlı bir hata ile karşılastım. Çözümünü bilen yardımcı olabilir mi?
Çözüm LoxerQQ 20 Ağustos 2024 Çözüldü: Fall Guys "Missing Files" hatası Merhaba, Fall Guys'ı ilk açışımda Missing Files hatası alıyorum ve denediğim çözüm yolları: - Silip tekrar yüklemek - Dosya doğrulaması yapmak Yardımcı olabilirseniz sevinirim. www.technopat.net Çevrimiçi hizmetleri silip yükleyince çözülmüştü bende.
Çözüldü: Fall Guys "Missing Files" hatası Merhaba, Fall Guys'ı ilk açışımda Missing Files hatası alıyorum ve denediğim çözüm yolları: - Silip tekrar yüklemek - Dosya doğrulaması yapmak Yardımcı olabilirseniz sevinirim. www.technopat.net Çevrimiçi hizmetleri silip yükleyince çözülmüştü bende.
bbo7 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 561 Çözümler 1 23 Ağustos 2024 #11 Yukarıda ki mesaj işe yarıyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS SOSLUMAKARNA32 Femtopat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #12 Yarıyor oldu benimki. Artı 0 Eksi