Beyo_61 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 421 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #1 Merhaba Fall Guys'ta arkadaşlarıma katılamıyorum. Çünkü Shift + F3 menüsü çalışmıyor imleç geliyor ama ekranda Epic Games'in davet etme kısmı açılmıyor. Oyunu sildim, tekrar yükledim olmadı. Dosya doğruladım olmadı. Ne yapmam gerek arkadaşlar? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2022
Merhaba Fall Guys'ta arkadaşlarıma katılamıyorum. Çünkü Shift + F3 menüsü çalışmıyor imleç geliyor ama ekranda Epic Games'in davet etme kısmı açılmıyor. Oyunu sildim, tekrar yükledim olmadı. Dosya doğruladım olmadı. Ne yapmam gerek arkadaşlar?
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #2 Dostum sol altta open party var gördüğün üzere. Bir de oradan dene. Artı 0 Eksi
KS KS Beyo_61 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 421 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #3 Aeronight dedi: Dostum sol altta open party var gördüğün üzere. Bir de oradan dene. Eki Görüntüle 1430094 Genişletmek için tıkla... Oradan olmuyor tıkladığım zaman invite players diyor tıklıyorum fakat davet etme menüsü açılmıyor. Artı 0 Eksi
Aeronight dedi: Dostum sol altta open party var gördüğün üzere. Bir de oradan dene. Eki Görüntüle 1430094 Genişletmek için tıkla... Oradan olmuyor tıkladığım zaman invite players diyor tıklıyorum fakat davet etme menüsü açılmıyor.
R RunHeavenTR Decapat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #4 Beyo_61 dedi: Oradan olmuyor tıkladığım zaman invite players diyor tıklıyorum fakat davet etme menüsü açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Çözdün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
Beyo_61 dedi: Oradan olmuyor tıkladığım zaman invite players diyor tıklıyorum fakat davet etme menüsü açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Çözdün mü?
KS KS Beyo_61 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 421 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #5 RunHeavenTR dedi: Çözdün mü? Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef hala sorunu çözemedim. Yakın zamanda yeni bilgisayar alacağım o zaman denerim tekrar. Artı 0 Eksi
RunHeavenTR dedi: Çözdün mü? Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef hala sorunu çözemedim. Yakın zamanda yeni bilgisayar alacağım o zaman denerim tekrar.
K KRendzer Kilopat Katılım 3 Haziran 2017 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #6 Aynı sorunu bende yaşıyorum hala çözümünu bulamadım. Artı 0 Eksi
KS KS Beyo_61 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 421 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #7 KRendzer dedi: Aynı sorunu bende yaşıyorum hala çözümünu bulamadım. Genişletmek için tıkla... Ben yeni bilgisayar aldım onda o hata olmuyor muhtemelen Epic Games'i silip tekrar yüklemek sorunu çözer. Artı 0 Eksi
KRendzer dedi: Aynı sorunu bende yaşıyorum hala çözümünu bulamadım. Genişletmek için tıkla... Ben yeni bilgisayar aldım onda o hata olmuyor muhtemelen Epic Games'i silip tekrar yüklemek sorunu çözer.