B betriay Decapat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 29 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Kasım 2022 #1 RAM Intel(R) Core(TM) 2.50GHz, 4GB Ram Ekran kartı Nvidia GT 710M Anakart Intel HD Graphics 4000 İşlemci İ3-3120M Merhaba arkadaşlar, internetten baktım neredeyse tüm yöntemleri denedim ama oyunu başlattığımda hala bu ekranda kalıyor. Nasıl düzelteceğim bir bilgisi olan var mı? Dosya Ekleri FB3CAEC1-8DB2-4823-BC2F-61C42E0A4F9B.jpeg 310,5 KB · Görüntüleme: 52
Merhaba arkadaşlar, internetten baktım neredeyse tüm yöntemleri denedim ama oyunu başlattığımda hala bu ekranda kalıyor. Nasıl düzelteceğim bir bilgisi olan var mı?
Çözüm B B betriay 27 Kasım 2022 Teru dedi: Çözülmediyse başka çare bakarız. Genişletmek için tıkla... Çözümünü buldum Windows güvenliği > Virüs ve Tehdit Koruması ayarlarından gerçek zamanlı koruma ve bulut tabanlı koruma ayarını kapattım oyun açıldı.
Teru dedi: Çözülmediyse başka çare bakarız. Genişletmek için tıkla... Çözümünü buldum Windows güvenliği > Virüs ve Tehdit Koruması ayarlarından gerçek zamanlı koruma ve bulut tabanlı koruma ayarını kapattım oyun açıldı.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.881 Makaleler 15 Çözümler 457 Yer Türkiye Cumhuriyeti 26 Kasım 2022 #2 Oyun 8 GB ram istiyor. Öncelikle bunu belirteyim. Ekran kartı driverını güncelleyerek çözen olmuş ama 4 GB Ram ile çalışır mı bilemem. Artı 0 Eksi
Oyun 8 GB ram istiyor. Öncelikle bunu belirteyim. Ekran kartı driverını güncelleyerek çözen olmuş ama 4 GB Ram ile çalışır mı bilemem.
KS KS B betriay Decapat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 29 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Kasım 2022 #3 Teru dedi: Oyun 8 GB ram istiyor. Öncelikle bunu belirteyim. Ekran kartı driverını güncelleyerek çözen olmuş ama 4 GB Ram ile çalışır mı bilemem. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor kaç kez oynadım ama 2 gündür bu hatayı veriyor. Dediğin gibi bir ekran kartını güncelleyeyim. Artı 0 Eksi
Teru dedi: Oyun 8 GB ram istiyor. Öncelikle bunu belirteyim. Ekran kartı driverını güncelleyerek çözen olmuş ama 4 GB Ram ile çalışır mı bilemem. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor kaç kez oynadım ama 2 gündür bu hatayı veriyor. Dediğin gibi bir ekran kartını güncelleyeyim.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.881 Makaleler 15 Çözümler 457 Yer Türkiye Cumhuriyeti 27 Kasım 2022 #4 betriay dedi: Çalışıyor kaç kez oynadım ama 2 gündür bu hatayı veriyor. Dediğin gibi bir ekran kartını güncelleyeyim. Genişletmek için tıkla... Çözülmediyse başka çare bakarız. Artı 0 Eksi
betriay dedi: Çalışıyor kaç kez oynadım ama 2 gündür bu hatayı veriyor. Dediğin gibi bir ekran kartını güncelleyeyim. Genişletmek için tıkla... Çözülmediyse başka çare bakarız.
KS KS B betriay Decapat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 29 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Kasım 2022 #5 Teru dedi: Çözülmediyse başka çare bakarız. Genişletmek için tıkla... Çözümünü buldum Windows güvenliği > Virüs ve Tehdit Koruması ayarlarından gerçek zamanlı koruma ve bulut tabanlı koruma ayarını kapattım oyun açıldı. Artı 0 Eksi Çözüm
Teru dedi: Çözülmediyse başka çare bakarız. Genişletmek için tıkla... Çözümünü buldum Windows güvenliği > Virüs ve Tehdit Koruması ayarlarından gerçek zamanlı koruma ve bulut tabanlı koruma ayarını kapattım oyun açıldı.