Fall Guys Windows 8 ile çalışır mı?

alone1man

Decapat
Daha fazla  
Fall Guys oyununun minimum işletim sistemi Windows 10 fakat benimki Windows 8 Pro. Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?(Çökme, açılmama vs.)

Bildiğim kadarı ile öyle bir şey mümkün değil. Dolayısı ile açacağını zannetmem.
Ancak deneyebilirsin. Ne zarar gelir ki? En kötü iade edersin.
Fakat bana sorarsan işletim sistemini yükseltme zamanın gelmiş. Artık bütün oyunlarda Win 8 desteği yok.

Ayrıca oyunu şu an kendisi çalışmıyor zaten. Neredeyse 6 saat olacak server sıkıntılarını çözemediler.

Yaşayabilirsiniz. Geçen günlerde bir kullanıcı, Windows 8.1 üzerinde Sea of Thieves oynamak istiyordu ama paylaşmış olduğu hata raporu, sadece Windows 8.1 üzerinde gerçekleşebilen hataları içeriyordu. Bu yüzden Windows 10 işletim sistemine geçilmesini öneriyoruz.

Örneğin belirttiğiniz oyuna girmek istediniz diyelim ama oyuna sürekli olarak giriş yapmakta sıkıntılar yaşıyorsunuz. Paylaştığınız hata raporunuza bakıyoruz ve işletim sisteminizin, oyun ile uyumlu olmadığını görüyoruz. Oyunun önerdiği işletim sistemini kullanmanız gerekmektedir.

Sea of Thieves bir Windows 10 Store oyunu yani teknik olarak Win 10 olmadıkça çalışmaz.

@Curlier, örnek verdiğim kullanıcı, Steam üzerinden oyunu almıştı ve oyunun sadece çalışabildiği işletim sistemi Windows 10 idi. Kullanıcı, hata raporunu paylaştığında hiçbir hata gözükmüyordu. Windows 8.1 üzerinde oyunu çalıştırdığı için oyuna giriş yapamıyordu ve bununla alakalı hata mesajları içeriyordu. Aynı durum konu sahibinin belirttiği oyunda da gerçekleşebilir.

Al 2 saat içinde dene baktın sorunlu iade edersin. Bu arada bu oyunu bende çok sevdim diğer oyunlara nazaran çok tatlı, şirin bir şey olmuş. Kadın-erkek bayağı bir oyuncusu olacak diye düşünüyorum.

Al 2 saat içinde dene baktın sorunlu iade edersin. Bu arada bu oyunu bende çok sevdim diğer oyunlara nazaran çok tatlı, şirin bir şey olmuş. Kadın-erkek bayağı bir oyuncusu olacak diye düşünüyorum.
Evet bende o yüzden oynamak istiyorum çok şirin ve rahat bir oyun hızlı oyun buluyo ve en geride olsan bile en öne geçebiliyosun pubg gibi falan değil , 40 dakika oynayıp da alan sana gelmeyince ölmüyosun . Birnevi mini gameli battleroyale

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…