Fall Guys 'you were disconnected due to an unstable internet connection' hatasi

Dursun Papi

Hectopat
Herkese merhaba,
6 aydan uzun bir suredir bu hatayla karsilasiyorum. Oyun basladiktan 5-10 saniye sonra bu hatayi veriyor ve oyundan atiyor. Destek ekibine yazdim ve kablolu bağlanin dediler ancak daha once kablosuz sorun olmadan oynuyordum.(kablo ile bağlayamam) internetim gayet iyi, yalnizca bu oyunda böyle ve hiçbir şekilde düzelmiyor. Ne yapabilirim? (PS5)

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba,
6 aydan uzun bir suredir bu hatayla karsilasiyorum. Oyun basladiktan 5-10 saniye sonra bu hatayi veriyor ve oyundan atiyor. Destek ekibine yazdim ve kablolu bağlanin dediler ancak daha once kablosuz sorun olmadan oynuyordum.(kablo ile bağlayamam) internetim gayet iyi, yalnizca bu oyunda böyle ve hiçbir şekilde düzelmiyor. Ne yapabilirim? (PS5)
İnternetin dengesiz olduğundan dolayı atıyor. Bu yüzden kabloyla bağlan demişler zaten. İnternet sağlayıcınızla görüşün. Modem uzakta olduğundan, çekmediğinden de kaynaklı olabilir.

Sürekli ama sürekli oluyorsa VPN kullanmalısınız. Bende de aynısı oluyor tek çözümü VPN ama sadece sürekli ve sürekli oluyorsa ve hiç düzelmiyorsa.

• PS5 konsolun Firmware güncellemelerini yükleyin. Yama ve güvenlik güncellemeleri potansiyel sorunları düzeltebilir ya da yeni özellikler ekleyebilir. Otomatik güncelleme özelliğini etkinleştirerek, her zaman en son güncellemeye sahip olun.

• PS5 konsol ayarlarını kontrol edin. Ayarlar > Sistem Yönetimi seçeneğine gidip, "Konsol Bilgileri"ni seçerek PS5'inizin model numarasını, seri numarasını, yazılım sürümünü kontrol edin. Bu bilgiler sorun tanımlamada yardımcı olur.

• PS5 depolama ayarlarını kontrol edin. Ayarlar > Depolama seçeneğinden, konsole ayrılan depolama alanı ve takılı olan SSD sürücülerinizi görebilirsiniz. Yetersiz alan sorunlara yol açabilir. Gerekiyorsa depolama ayarlarını değiştirebilirsiniz.

• PS5 ısınma ayarlarını kontrol edin. Ayarlar > Sistem Yönetimi > Güç Ayarları > Ayrıntılı Güç Ayarları seçeneğinden, konsolun ısınmasını kontrol eden ayarların etkin olup olmadığını kontrol edin. Fan hızı ve CPU sınırı ayarlarının uygun olması önemlidir.

• PS5 konsol ya da aksesuarlarıyla ilgili fiziksel hasar olup olmadığını kontrol edin. Güç kordonunda, anten kablolarında ya da kontrollerde herhangi bir bükülme, kopukluk ya da hasar olmadığından emin olun.

Fiziksel bir sorun tespit edilirse, derhal PS teknik servis desteğiyle iletişime geçmelisiniz. PS5 sorunları konusunda ya da oyunla ilgili diğer konularda da, istediğiniz zaman bize soru sorabilirsiniz.

Yardımlarınızla sorunlarınızı çözmenize yardımcı olabiliriz. Keyifle oyun oynayın!

İnternet hızın ne?
asd.PNG

Sürekli ama sürekli oluyorsa VPN kullanmalısınız. Bende de aynısı oluyor tek çözümü VPN ama sadece sürekli ve sürekli oluyorsa ve hiç düzelmiyorsa.
ps5'de vpn nasıl kullanabilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı