fleizy00 Kilopat Katılım 9 Ekim 2018 Mesajlar 413 Çözümler 1 25 Haziran 2022 #1 Merhaba, arkadaşlarım da dahil neredeyse herkesin Fall Guys'a girebildiğini gördüm fakat ben bir türlü giremedim. Benim gibi hala sorun yaşayan var mı?
Merhaba, arkadaşlarım da dahil neredeyse herkesin Fall Guys'a girebildiğini gördüm fakat ben bir türlü giremedim. Benim gibi hala sorun yaşayan var mı?
4 408091 Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.736 Çözümler 12 25 Haziran 2022 #11 342524 dedi: Sürprizbozan: Konu Dışı hayır. Oyun bana kolay geldi. Ama isterseniz birlikte oynayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konuyla alakasız Tamamdır o zaman birazdan yüklemeye başlarım. Bu arada teklifiniz için sağ olun hocam ama tek oynamayı tercih ederim. Silinen üye dedi: FBI sırrı vermiyorsunuz hocam herkese açık yayınlayabilirsiniz herkes tıklayıp okuyor emin olun Genişletmek için tıkla... Hocam FBI sırrı vs. diye sürprizbozana koymuyoruz, konuyla alakasız olduğu için kurallar gereği "gereksiz mesaj" yasağı almayalım diye koyuyoruz. Artı 0 Eksi
342524 dedi: Sürprizbozan: Konu Dışı hayır. Oyun bana kolay geldi. Ama isterseniz birlikte oynayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konuyla alakasız Tamamdır o zaman birazdan yüklemeye başlarım. Bu arada teklifiniz için sağ olun hocam ama tek oynamayı tercih ederim. Silinen üye dedi: FBI sırrı vermiyorsunuz hocam herkese açık yayınlayabilirsiniz herkes tıklayıp okuyor emin olun Genişletmek için tıkla... Hocam FBI sırrı vs. diye sürprizbozana koymuyoruz, konuyla alakasız olduğu için kurallar gereği "gereksiz mesaj" yasağı almayalım diye koyuyoruz.