Serkan61 Kilopat Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 225 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI 26 Ekim 2020 #11 Artyom11 dedi: Evet hâlâ aklımda. Çeviriyi yarı yarıya bölüşüp yapabiliriz. Size ulaşabileceğim bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Yamaya başladınız mı?
Artyom11 dedi: Evet hâlâ aklımda. Çeviriyi yarı yarıya bölüşüp yapabiliriz. Size ulaşabileceğim bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Yamaya başladınız mı?
Artyom11 Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 465 Çözümler 2 Yer Kotka Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #12 Serkan61 dedi: Yamaya başladınız mı? Genişletmek için tıkla... Henüz başlamadım.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 26 Ekim 2020 #13 Şimdiye kadar Fallout 1 ve 2 çevirileri hep lafta kaldı. Bu konuyu takipteyim.
metehan7700 Kilopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #14 Artyom11 dedi: Evet hâlâ aklımda. Çeviriyi yarı yarıya bölüşüp yapabiliriz. Size ulaşabileceğim bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba.İngilizcem aşırı iyi değil ancak yardım etmek isterim ben de.Kardeşim İngilizce biliyor takıldığım yerde ondan yardım alabilirim.
Artyom11 dedi: Evet hâlâ aklımda. Çeviriyi yarı yarıya bölüşüp yapabiliriz. Size ulaşabileceğim bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba.İngilizcem aşırı iyi değil ancak yardım etmek isterim ben de.Kardeşim İngilizce biliyor takıldığım yerde ondan yardım alabilirim.
Serkan61 Kilopat Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 225 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI 3 Kasım 2020 #15 Artyom11 dedi: Henüz başlamadım. Genişletmek için tıkla... Başka forumda başlayanlar var istersen onlara dahil ol biraz yapmışlar yamayı hem daha hızlı biter.
Artyom11 dedi: Henüz başlamadım. Genişletmek için tıkla... Başka forumda başlayanlar var istersen onlara dahil ol biraz yapmışlar yamayı hem daha hızlı biter.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 3 Kasım 2020 #16 Serkan61 dedi: Başka forumda başlayanlar var istersen onlara dahil ol biraz yapmışlar yamayı hem daha hızlı biter. Genişletmek için tıkla... DH forumunda 50 tane konu oldu, sonunu getiren yok.
Serkan61 dedi: Başka forumda başlayanlar var istersen onlara dahil ol biraz yapmışlar yamayı hem daha hızlı biter. Genişletmek için tıkla... DH forumunda 50 tane konu oldu, sonunu getiren yok.
Artyom11 Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 465 Çözümler 2 Yer Kotka Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #17 Serkan61 dedi: Başka forumda başlayanlar var istersen onlara dahil ol biraz yapmışlar yamayı hem daha hızlı biter. Genişletmek için tıkla... Hocam tek çalışmak benim için daha rahat.
Serkan61 dedi: Başka forumda başlayanlar var istersen onlara dahil ol biraz yapmışlar yamayı hem daha hızlı biter. Genişletmek için tıkla... Hocam tek çalışmak benim için daha rahat.
CosmicBeam Femtopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 12 21 Kasım 2020 #18 Artyom11 dedi: Hocam tek çalışmak benim için daha rahat. Genişletmek için tıkla... Merhaba, bir gelişme var mı yama konusunda?
Artyom11 dedi: Hocam tek çalışmak benim için daha rahat. Genişletmek için tıkla... Merhaba, bir gelişme var mı yama konusunda?
Artyom11 Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 465 Çözümler 2 Yer Kotka Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #19 CosmicBeam dedi: Merhaba, bir gelişme var mı yama konusunda? Genişletmek için tıkla... Yamada ilerleme katettim lakin teknik bir sorun çıktı; packing işleminden sonra. Yamaya herhangi bir zararı olmadı dosyalar duruyor fakat oyuna entegre edemiyorum. Ama öyle ya da böyle çözeceğim. Tahmini olarak tamamı 6-7 aya biter.
CosmicBeam dedi: Merhaba, bir gelişme var mı yama konusunda? Genişletmek için tıkla... Yamada ilerleme katettim lakin teknik bir sorun çıktı; packing işleminden sonra. Yamaya herhangi bir zararı olmadı dosyalar duruyor fakat oyuna entegre edemiyorum. Ama öyle ya da böyle çözeceğim. Tahmini olarak tamamı 6-7 aya biter.
unlud1 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Aralık 2020 #20 Ben severim