Fallout 3 açıldığı sırada sistem "3076" hatası veriyor

nVerr

Hectopat
Daha fazla  
Fallout 3 oynamak için oyuna girerken bu hatayı alıp duruyorum. Daha önce de bazı başka oyunlarda bu hata karşıma çıkıyor ve hiçbir şekilde düzeltemedim. Nasıl düzeltebilirim yardım edebilir misiniz? 6 aydır böyle.

@AYDNd hocam bununla ilgili bir konuda sanırım arkadaşın birine yardım etmeye çalışmışsınız. Belki bana yardımcı olabilirsiniz.

Son düzenleme:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu videoda anlatılan ve silinen yerleri silip düzelip düzelmediği konusunda bilgi veriniz. Kolay gelsin.

Hocam hepsini yaptım bu sefer de bu hatayı almaya başladım;

hocam yazılanları yaptım ve yeniden başlatınca bilgisayarımın oturumunu başlatamadım. pininiz kullanılamamakta diyor ve komut sistemi, geri yükleme noktasına gitmek isteyince de şifre istiyor fakat neyim şifresi çözemedim bütün şifrelerimi girmeme rağmen açılmıyor bununla ilgili yeni bir konu başlattım Yeni Konu

Pin şifresi diğer konuya yazdım. Aklıma takılan hangi işlemden sonra oldu bu.

Hocam hiçbir fikrim yok sınavdan çıkmıştım benim dalgınlığıma da gelmiş olabilir bazı şeyleri yanlış yapmışımdır belki ama kendi bilgisayarımın bana girmem için izin vermemesinden sonra oynamasam da olur diye düşünüyorum

Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim hocam başka kimse yazmadı zaten.

İyi günler iyi sosyaller dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…