Çözüldü Fallout 3 başlatılamadı hata kodu (53) Windows 8.1

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
113
Yer
Bucak-Burdur
Daha fazla  
Meslek
Online İngilizce Öğretmeni
Merhaba herkese. Fallout 3'yi indirimle dün aldım. Ancak oyunu açamıyorum bir türlü. Çoğu öneriyi yaptım, uyumluluk modunu ayarlama, GFWL'ı güncelledim, oyunu Steam'den önbelleğin bütünlüğünü de doğrulattm. Ama hala sonuç aynı. Çoğu çözüm önerileri aşağıdaki resim ekranından sonraya gidemeyenler için verilmiş. Ancak bende şu ekran bile gelmiyor.

steamworkshop_webupload_previewfile_149946772_preview.jpg

Aldığım hatanın resmi de budur :
asd.jpg

Arkaplanda çalışan tüm yazılımları ve kullanıyorsanız Anti-Virüs korumasını geçici olarak kapatın.

Kod 53 hatası genelde Steam'in sunucularda olan yoğnuluktan dolayı bazı kullanıcıların işlemlerine yetişememesi sonucunda meydana gelir.

Uzun bir uğraş verdim. Ama çözümü basit oldu. Bir süre bekledikten sonra, sistemi yeniden başlatıp, oyunu başlatmayı başardım. Yaptığım ekstra bir şey olmadı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı