Zylex Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 575 Çözümler 4 29 Ekim 2023 #1 Steam'den Fallout 3 aldım. New Game dediğim anda oyun çöküyor. Oyun dosyalarını doğruladım.
7 725829 Femtopat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 250 Çözümler 1 29 Ekim 2023 #2 Fallout3 WinXP-7-8-10 Multicore Threading 4GB LAA with 4GB FOSE Setup Allows for smoother gameplay, faster load times, better fps, enhanced quality and eliminates crashes. Works with Steam, GoG, Epic & Steam Deck included. www.nexusmods.com 4gb üstü rami oyun desteklemiyor linkteki modu kurup da dener misiniz? Artı 0 Eksi
Fallout3 WinXP-7-8-10 Multicore Threading 4GB LAA with 4GB FOSE Setup Allows for smoother gameplay, faster load times, better fps, enhanced quality and eliminates crashes. Works with Steam, GoG, Epic & Steam Deck included. www.nexusmods.com 4gb üstü rami oyun desteklemiyor linkteki modu kurup da dener misiniz?
KS KS Zylex Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 575 Çözümler 4 29 Ekim 2023 #3 725829 dedi: Fallout3 WinXP-7-8-10 Multicore Threading 4GB LAA with 4GB FOSE Setup Allows for smoother gameplay, faster load times, better fps, enhanced quality and eliminates crashes. Works with Steam, GoG, Epic & Steam Deck included. www.nexusmods.com 4gb üstü rami oyun desteklemiyor linkteki modu kurup da dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Modu indirmem için siteye kayıt olmam lazım dimi? Artı 0 Eksi
725829 dedi: Fallout3 WinXP-7-8-10 Multicore Threading 4GB LAA with 4GB FOSE Setup Allows for smoother gameplay, faster load times, better fps, enhanced quality and eliminates crashes. Works with Steam, GoG, Epic & Steam Deck included. www.nexusmods.com 4gb üstü rami oyun desteklemiyor linkteki modu kurup da dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Modu indirmem için siteye kayıt olmam lazım dimi?
7 725829 Femtopat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 250 Çözümler 1 29 Ekim 2023 #4 Zylex dedi: Modu indirmem için siteye kayıt olmam lazım dimi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam kayıt olup slow download yazan yerden indireceksiniz. Artı 0 Eksi
Zylex dedi: Modu indirmem için siteye kayıt olmam lazım dimi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam kayıt olup slow download yazan yerden indireceksiniz.
KS KS Zylex Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 575 Çözümler 4 29 Ekim 2023 #5 725829 dedi: Evet hocam kayıt olup slow download yazan yerden indireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam geç yazıyorum kusura bakmayın. Siteye kayıt olup modu indirdim. Modu direk oyun dosyasına attıktan sonra başka bir şey yapmam gerekiyor mu? Artı 0 Eksi
725829 dedi: Evet hocam kayıt olup slow download yazan yerden indireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam geç yazıyorum kusura bakmayın. Siteye kayıt olup modu indirdim. Modu direk oyun dosyasına attıktan sonra başka bir şey yapmam gerekiyor mu?
7 725829 Femtopat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 250 Çözümler 1 29 Ekim 2023 #6 Zylex dedi: Hocam geç yazıyorum kusura bakmayın. Siteye kayıt olup modu indirdim. Modu direk oyun dosyasına attıktan sonra başka bir şey yapmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Modu yapan kişinin kurulum talimatlarını doğru uyguladıysanız eğer olmuştur. Artı 0 Eksi
Zylex dedi: Hocam geç yazıyorum kusura bakmayın. Siteye kayıt olup modu indirdim. Modu direk oyun dosyasına attıktan sonra başka bir şey yapmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Modu yapan kişinin kurulum talimatlarını doğru uyguladıysanız eğer olmuştur.
KS KS Zylex Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 575 Çözümler 4 29 Ekim 2023 #7 725829 dedi: Modu yapan kişinin kurulum talimatlarını doğru uyguladıysanız eğer olmuştur. Genişletmek için tıkla... Herşeyi doğru yapmama rağmen hala daha aynı sorun var. Artı 0 Eksi
725829 dedi: Modu yapan kişinin kurulum talimatlarını doğru uyguladıysanız eğer olmuştur. Genişletmek için tıkla... Herşeyi doğru yapmama rağmen hala daha aynı sorun var.