Alperen Sanlı Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #1 Sanırım internetteki her şeyi denedim fakat işe yaramıyor. Launcher'den oyna diyorum siyah ekran verip atıyor. Çözümü var mıdır?
Sanırım internetteki her şeyi denedim fakat işe yaramıyor. Launcher'den oyna diyorum siyah ekran verip atıyor. Çözümü var mıdır?
KS KS Alperen Sanlı Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #11 Hata vermiyor şöyle 10 saniye bekletip çöküyor. Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.323 Çözümler 562 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #12 Alperen Sanlı dedi: Hata vermiyor şöyle 10 saniye bekletip çöküyor. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz değil mi? Artı 0 Eksi
Alperen Sanlı dedi: Hata vermiyor şöyle 10 saniye bekletip çöküyor. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz değil mi?
KS KS Alperen Sanlı Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #13 Einstein dedi: Oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Silmeye üşenmiştim ama denemekte fayda vardır. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Silmeye üşenmiştim ama denemekte fayda vardır.