Fallout 3 eksik kaplamalar ve çökmeler oluyor

İşletim sistemi
Windows 10
RAM
6
Ekran kartı
Atı Radeon hd 4800 series
Anakart
???
İşlemci
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz
Merhaba Steam'den Fallout 3 oyununu aldım ve oyunun ilerleyen bölümlerinde şu sorunlar ile karşılaştım kaplama bozukluğu ve çökme. Oyunun bazı bölümlerinde kırmızı ok işaretleri var devasa, muhtemelen bunlar bir hata ayrıca oyun bazen öylece bazen de bir görevin belli bir yerinde çöküyor internetten bu sorun hakkında bilgi edinemedim eğer bir bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?

Steam'de oyunun dosyalarını doğrulamayı dener misiniz? Bir ihtimal oyunun dosyalarıyla alakalı bir bozukluk olabilir texturelar ile alakalı.

Doğrulamak çözüm değilse yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Steam'de oyunun dosyalarını doğrulamayı dener misiniz? Bir ihtimal oyunun dosyalarıyla alakalı bir bozukluk olabilir texturelar ile alakalı.

Tamamdır deneyeceğim.

Maalesef, 6 tane dogurulananamış dosya bulundu yeniden yüklendi fakat sorun hala devam ediyor.

IMG_20240223_090733.jpg

Normal de burada bir tekne var fakat bende böyle görünüyor ve içine doğru gitmeye çalıştığım da düşüyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı