Oyun Fallout 3 GOTY Epic Games Store'da ücretsiz!

Herkes alıyor... Birçok insanda bu tür beleş oyunlar ile doldurulmuş hesapları satın alıyor. Piyasada çok olduğu için değeri yok yani.
E öyle tabiki. Gelecekteki bitcoinim olarak değerlendiriyorum hesabımı. GTA V`in verildiği zamandan beri her hafta güzel oyunları alıyorum

Bütün DLC'leri ile birlikte veriyor. New Vegas kadar başarılı değil bildiğim kadarıyla ama her türlü oynanır.

Bu Epic Games hesapları bayağı değerlendi ama satsak para etmez diyorlar, içinde onlarca oyun var işte
Hiç üşenmeden hesaba eklediğim oyunları Excel dosyasına fiyatları ile aktarıyorum. Hesabımda şuan 273 oyun bulunuyor ve eklediğim güne ait fiyat göz önüne alığında 10.876,91 TL tutuyor.

Hiç üşenmeden hesaba eklediğim oyunları Excel dosyasına fiyatları ile aktarıyorum. Hesabımda şuan 273 oyun bulunuyor ve eklediğim güne ait fiyat göz önüne alığında 10.876,91 TL tutuyor.
Benim 80-90 oyun var tüm oyunları almadım. Benimde en son 5000 TL vardı

Hiç üşenmeden hesaba eklediğim oyunları Excel dosyasına fiyatları ile aktarıyorum. Hesabımda şu an 273 oyun bulunuyor ve eklediğim güne ait fiyat göz önüne alığında 10.876, 91 TL tutuyor.

Bende de 260 oyun var Epic Games keşfettiğimden beri her hafta aldım. İlk 2-3 ayı alamamışım sadace.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…