Fallout 3 GOTY görev bugu nasıl çözülür?

myanlll

Hectopat
Daha fazla  
Fallout 3'ün the waters of Life görevinde project purity bölgesini düşmandan temizledikten sonra babamızla konuşup bölgeye gelmeleri gerekiyor fakat konuştuktan sonra hiçbir şekilde hareket etmiyorlar ve oldukları yerde bekliyorlar. Oyun içinde farklı yerlere gidip tekrar dönsem de sonuç değişmedi. Bu sorun nasıl çözülebilir?

Screenshot 2023-09-05 154412.png

Screenshot 2023-09-05 154354.png

Bu oyunun ana hikaye görevleri inanılamaz bozuk. Herhangi bir noktasında kaydı bile bıraktıracak kadar takılmadan ilerlemek mümkün değil. Aklıma gelen tek şeyler Türkçe yamayı devre dışı bırakıp tekrara denemen ya da Nexus üzerinden Fallout 3 ile ilgili bug fix içeren modlar var onları kurup oyuna girersen belki aralarından biri bu sorunla ilgili düzeltme içeriyor olabilir.

Bu oyunun ana hikaye görevleri inanılamaz bozuk. Herhangi bir noktasında kaydı bile bıraktıracak kadar takılmadan ilerlemek mümkün değil. Aklıma gelen tek şeyler Türkçe yamayı devre dışı bırakıp tekrara denemen ya da Nexus üzerinden Fallout 3 ile ilgili bug fix içeren modlar var onları kurup oyuna girersen belki aralarından biri bu sorunla ilgili düzeltme içeriyor olabil

Görevi tamamlamadan önce olan bir kayıta dönüp oradan devam et.
Denedim maalesef olmadı.

Bu oyunun ana hikaye görevleri inanılamaz bozuk. Herhangi bir noktasında kaydı bile bıraktıracak kadar takılmadan ilerlemek mümkün değil. Aklıma gelen tek şeyler Türkçe yamayı devre dışı bırakıp tekrara denemen ya da Nexus üzerinden Fallout 3 ile ilgili bug fix içeren modlar var onları kurup oyuna girersen belki aralarından biri bu sorunla ilgili düzeltme içeriyor olabilir.
Oyunu Game Pass'te oynuyorum. Modlar yine de çalışır mı?

Dostum Game Pass şahsen kullandığım bir platform değil. Genelde buradaki oyunlar uyumluluk sorunları çıkartıyorlar ama deneyebilirsin yine de çünkü senin durumunda başka yapabileceğin bir şey yok. Kaydı görev öncesi bir yerden alıp tekrar başlattığın halde görev ilerlemiyorsa muhtemelen dönüşü olmayacak şekilde bozulmuştur. Oyundaki konsolu kullanmayı bilen biri belki görevi tetiklemek için bir şeyler yapabilir ama o da çok karmaşık ve benim bilgim yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı