aliyevv07 Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 466 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #1 İlk defa bir Fallout oyununa başladım ama oyunda koşamıyorum. Ayarlardan tuşunu falan değiştirdim ama yine koşamiyorum tuşa basınca karakter daha da yavaş gidiyor gibi. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2024
İlk defa bir Fallout oyununa başladım ama oyunda koşamıyorum. Ayarlardan tuşunu falan değiştirdim ama yine koşamiyorum tuşa basınca karakter daha da yavaş gidiyor gibi. Yardımcı olursanız sevinirim.
C Consil55 Picopat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 772 Çözümler 1 25 Temmuz 2024 #2 Koşma yok hocam. Bastığınız tuş yürüme tuşu. New Vegas'ta da yoktu. Konsoldan yürüme hızını arttırın koşma niyetine. Artı 0 Eksi
Koşma yok hocam. Bastığınız tuş yürüme tuşu. New Vegas'ta da yoktu. Konsoldan yürüme hızını arttırın koşma niyetine.
I ısıkarayanbirey Picopat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 126 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #3 Oyunda koşma tuşu ne yazık ki bulunmamakta. Ancak mod vb. aracılığı ile yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi