UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.878 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 10 Temmuz 2020 #1 Fallout 3 oyununa şu videodaki modları kurdum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyun esnasında herhangi bir sıkıntı yok ama terminale girince sembollerin kaymış olduğunu fark ettim. Bu da kullanımı biraz zorlaştırıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hangi modun sebep olduğunu bilmiyorum ama şunlar yüklü.
Fallout 3 oyununa şu videodaki modları kurdum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyun esnasında herhangi bir sıkıntı yok ama terminale girince sembollerin kaymış olduğunu fark ettim. Bu da kullanımı biraz zorlaştırıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hangi modun sebep olduğunu bilmiyorum ama şunlar yüklü.
Merthella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 2.393 Makaleler 2 Çözümler 6 10 Temmuz 2020 #2 Teker teker denemeniz lazım. Artı 0 Eksi