İddia Fallout 3 Remake Geliyor!

AYZVOID

Picopat
Daha fazla  
Fallout 3 Remake ile ilgili fikirlerimizi belirtip tahminlerde bulunduğumuz başlık.

Microsoft'un FTC ile olan davası sırasında sızdırılan belgelerde Fallout 3 Remaster (veya Remake) projesinin planlandığı açıkça görülüyordu. Aynı belgelerde Oblivion Remaster projesi de yer alıyordu ve bildiğiniz üzere Oblivion resmi olarak duyuruldu. Bu da Fallout 3 için söylentileri daha güçlü hale getiriyor.

Bazı kaynaklara göre Fallout 3'ün remake versiyonu Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor. Bu da grafiksel olarak büyük bir sıçrama demek ama aynı zamanda “acaba optimizasyon sorunları olur mu?” sorusunu da beraberinde getiriyor.

Ayrıca sızıntılar, Fallout 3 Remake'in henüz yakın bir tarihte çıkmayacağını ama aktif olarak geliştirme sürecinde olduğunu söylüyor. Yani duyuru yakında gelebilir ama oyunun çıkışı için biraz daha beklememiz gerekebilir gibi duruyor.

Toparlamak gerekirse:

• Fallout 3 Remake/Remaster geliştiriliyor.
  • UE5 ile yeniden yapılıyor olabilir.
  • Oblivion Remaster gibi resmi duyurusu yakında gelebilir.
  • Çıkış tarihi belirsiz ama proje aktif.

Fallout 3'ü özleyenler için çok güzel haberler bunlar. Sizce neleri değiştirip neleri bırakmaları lazım veya Fallout 3'ün en sevmediğiniz yanı neydi?

Çıkacaksa da daha çok var açıkçası. Bethesda illa Microsoft'dan destek alıyordur ama adamların yapacak çok işi var şuan. Önce Doom ve Dlc'si çıkacak sonra Elder Scrolls ve sırf bunlar bile 2026'yı belki 27'yi dolduracak zaten. Hatta şimdi hatırladım Fallout'un yeni oyunu da sızmıştı sanırsam bu remake yeni oyundan önce çıkmayacaksa onu da hesaba katmak gerek.

Fallout 3 gibi bir oyunun gerçekten bir remake hak ettiğini ve aynı zamanda ihtiyacı da olduğunu düşünüyorum. Severleri için güzel bir haber.
Dikkatimi çeken bir nokta da listede Dishonored 3 görünüyor ancak en son seri tümüyle iptal edilmemiş miydi? Yanlış mı biliyorum?

Umarım Fallout New Vegas'ı görmezden gelmemişlerdir.

Umarım Fallout New Vegas'ı görmezden gelmemişlerdir.

New Vegas ile ilgili Remake duyumları vardı ama doğru olmayabilir. Doğruysa da 3 yıl sonra görürüz ancak.

Bu sızıntıdan sonra da iptal edilmiş olabilir.

Ben bu yıl sonu veya en geç seneye çıkmasını bekliyorum. Oblivion Remaster'dan kısa süre sonra başlanmış geliştirmesine lakin daha kapsamlı olacağı için daha fazla zaman alabilir fakat 2027'yi görmez. Doom ve DLC'si bu duruma etki etmez diye de düşünüyorum. Bu remake oyunlar çıktıktan bir süre sonra da TES6 ile büyük bombayı atacaklardır.

Bu haberle aklıma belki New Vegas ında Remastered'ı çıkar gibi heyecan verici bir düşünce geldi. Modlarla oyun çok iyi hale gelsede resmi olarak neden olmasın.

Bu haberle aklıma belki New Vegas ında Remastered'ı çıkar gibi heyecan verici bir düşünce geldi. Modlarla oyun çok iyi hale gelsede resmi olarak neden olmasın.
New Vegas için çok umut var. Bethesda nın hem Obsidian hem Bethesdayı almasından sonra New Vegas Remake yapımı ile ilgili görüştükleri sızmıştı diye hatırlıyorum.

Gerçek olduğuna emin misiniz? Bana sanki bi ara çıkan sahte "Capcom roadmap" söylentisi gibi geldi. Bu kadar şeyin aynı anda sızması pek mümkün değil. DOOM DLCsi, Dishonored 3 falan var. Ghostwire Tokyo devam oyunu da bana pek olası gelmiyor.

Doğruysa mutluluktan uçarım o ayrı mesele. Dishonored 3.

Görseldeki bilgilerin %75'i doğru çıktı zaten. Dishonored 3 sonradan iptal edilmiş olabilir. Bu belgeler Microsoft'un tekel davasındaki belgelerden. Fake bir durum yok.

Görmemişim, Ghostwire Tokyo yüksek bütçeli bir oyundu. Tutsaydı devamı yapılacaktı o yüzden yazmışlar. Çıkmadan önce planları neyse onlar yazıyor.

Fallout 5 öncesi 3 Remake potansiyeli olan bir gelişme. Aslında Oblivion Remastered da bir şeyin bağlantısı mı diye düşünülüyor fakat TES 6'nın birkaç yıl sonra çıkacağı göz önüne alındığı zaman tamamen komplo teorileri ile ilgili bir tartışma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…