eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 22 Temmuz 2021 #1 Buradaki linkten Fallout 3 TR yama indirdim. Yüklerken aşağıdaki uyarı çıktı. Sizce güvenli midir?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #2 Bazıları zararlı olabilir. Başka yerden indirip deneyin. Artı 0 Eksi
11berat68 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #3 Fallout 3 Türkçe Yama | Turkce-yama.com turkceoyunmerkezi.com'un hazırladığı bu yama ile oyununuzu Türkçeleştirebilirsiniz. turkce-yama.com Bu siteden indirmeyi deneyin çok uzun süredir kullanıyorum hiçbir sorun olmadı şimdilik. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
Fallout 3 Türkçe Yama | Turkce-yama.com turkceoyunmerkezi.com'un hazırladığı bu yama ile oyununuzu Türkçeleştirebilirsiniz. turkce-yama.com Bu siteden indirmeyi deneyin çok uzun süredir kullanıyorum hiçbir sorun olmadı şimdilik.
KS KS eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 22 Temmuz 2021 #4 11berat68 dedi: Fallout 3 Türkçe Yama | Turkce-yama.com turkceoyunmerkezi.com'un hazırladığı bu yama ile oyununuzu Türkçeleştirebilirsiniz. turkce-yama.com Bu siteden indirmeyi deneyin çok uzun süredir kullanıyorum hiçbir sorun olmadı şimdilik. Genişletmek için tıkla... Oradaki en güncel hali değil maalesef. En güncel hali benim paylaştığım yama ve o da dosyaları kopyala yapıştır şeklinde yapılmadığı için düşündürücü... Artı 0 Eksi
11berat68 dedi: Fallout 3 Türkçe Yama | Turkce-yama.com turkceoyunmerkezi.com'un hazırladığı bu yama ile oyununuzu Türkçeleştirebilirsiniz. turkce-yama.com Bu siteden indirmeyi deneyin çok uzun süredir kullanıyorum hiçbir sorun olmadı şimdilik. Genişletmek için tıkla... Oradaki en güncel hali değil maalesef. En güncel hali benim paylaştığım yama ve o da dosyaları kopyala yapıştır şeklinde yapılmadığı için düşündürücü...