Cacciatore Kilopat Katılım 8 Şubat 2017 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #1 Aşağıdaki yamayı VirusTotal sitesinde tarattığımda virüslü olarak gözüküyor. Bunun bir false positive olup olmadığını öğrenebilmenin bir yolu var mı? Yamanın gösterildiği video linki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yama linki: Fallout 3 Türkçe Yama İntrosuz.exe Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2025
Aşağıdaki yamayı VirusTotal sitesinde tarattığımda virüslü olarak gözüküyor. Bunun bir false positive olup olmadığını öğrenebilmenin bir yolu var mı? Yamanın gösterildiği video linki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yama linki: Fallout 3 Türkçe Yama İntrosuz.exe
B BursaliEfsane Picopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 608 Çözümler 2 3 Mayıs 2025 #2 Virustotal linkini atsaydın keşke.
Cacciatore Kilopat Katılım 8 Şubat 2017 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #3 BursaliEfsane dedi: Virustotal linkini atsaydın keşke. Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
BursaliEfsane dedi: Virustotal linkini atsaydın keşke. Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
B BursaliEfsane Picopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 608 Çözümler 2 3 Mayıs 2025 #4 Temiz duruyor McAfee kendisi virüs zaten.
Cacciatore Kilopat Katılım 8 Şubat 2017 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #5 BursaliEfsane dedi: Temiz duruyor McAfee kendisi virüs zaten. Genişletmek için tıkla... Ben hiç anlamıyorum antivirüslerden. McAfee kötü bir antivirüs mü?
BursaliEfsane dedi: Temiz duruyor McAfee kendisi virüs zaten. Genişletmek için tıkla... Ben hiç anlamıyorum antivirüslerden. McAfee kötü bir antivirüs mü?