Fallout 3 vs. Fallout New Vegas

Kesinlikle New Vegas. New Vegas'ın mekanikleri, Fallout 3'e nazaran çok daha iyi. Zaten Fallout 3'ün yeni nesil işletim sistemlerinde çıkardığı çok fazla sorun var.

New Vegas daha iyi bir oyun.

Fallout 3'ün ilk 5 saatini oynayabildim, New Vegas'ı bitirdim. Şunu söyleyebilirim 3. oyun çok iyi başladı devamı nasıl bilmiyorum ancak New Vegas'ın her saniyesinden zevk aldım. Bana kalırsa paranız varsa ikisini de oynayın ancak illa ki birisini alacağım diyorsanız New Vegas alın derim.
(3'ü oynayamamın sebebi bilgisayarı değiştirdiğimden dolayı oldu. Kazuma'nın da bahsettiği gibi 3. oyunun yeni nesil işletim sistemlerinde problemi var.)

Kesinlikle New Vegas. New Vegas'ın mekanikleri, Fallout 3'e nazaran çok daha iyi. Zaten Fallout 3'ün yeni nesil işletim sistemlerinde çıkardığı çok fazla sorun var.

New Vegas daha iyi bir oyun.

Peki Fallout New Vegas'ın DLC'lerini oyuna başlamadan önce mi işaretleyeyim yoksa sonra mı?

Fallout 3'de Enclave ve Brotherhood of Steel'i karşı karşıya görmek çok güzel. Diğer yandan Fallout New Vegas daha fazla seçim şansı sunuyor. Benim için denge şöyle; %60 New Vegas, %40 Fallout 3.

Mümkünse ikisinin de DLC'leri ile bitirilmesi taraftarıyım. Özellikle Fallout 3'ün Mothership Zeta ve Broken Steel DLC'leri çok hoş.

Peki Fallout New Vegas'ın DLC'lerini oyuna başlamadan önce mi işaretleyeyim yoksa sonra mı?
Hepsini açıp oynamaya başlayın. Yanlış hatırlamıyorsam bir ya da iki DLC oyun başı item veriyor zaten. Diğer DLC'ler de hikayeye yeni bölümler ekliyor diye biliyorum. Ben DLC'lerini oynamadım o yüzden bilmiyorum ama yüksek ihtimalle oyun içi bir yerlerde karşınıza çıkar ve oynarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…