Fallout 3 vs. Fallout: New Vegas

Pola_93

Picopat
Fallout serisine başlamayı düşünüyorum, seriye 3 ile mi yoksa New Vegas ile mi başlamalıyım?

Aslında Steam'den New Vegas'ı aldım ve şu anda iniyor sorun olmazsa 3'ü sonra oynarım.

3'ü 50 saat, New Vegas 150 saat bir insan olarak önereceğim,
Fallout 3: New Vegas'a göre daha az yan görevler var, hikayesi gine iyi, mekanikler New Vegas aynı, silah çeşitliliği New Vegas'a göre daha az, nişan alamıyorsunuz.
Fallout 3 için sonuç: New Vegas'dan daha az dolu olsa da oynanmalı o yan görevler, ana hikaye serisi, yoldaşlar, megaton kasabası.
Fallout New Vegas: New Vegas baya çeşitli görevler, vaultların hikayeleri, yoldaşların kendi görevleri, yaratık olarak genelde küçük hayvanlar var.(Radyasyonlu kertenkele var bir de benim fobim olduğundan bayağı bir zorlandım ama sonra alıştım.)Ana hikaye serisi bile gayet iyi, silah çeşitliliği, silahlara takılan eklentiler(Lazer tüfeğine dürbün takıp bayağı kullanmıştım.)
New Vegas daha iyi ama, 3 oynanmadan olmaz ikisi kardeş gibi.
Hikayeleri birbirinden farklı.
3'De bazı sıkıntıları bir mod ile çözdüm hiç çökme vb. yaşamadım.
3, New Vegas'da olan hatalar düzeltilmiş.
Vuruş hissi iki oyunda da berbat.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı