ahtmeyasipolgk Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 92 Yer Vault 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #1 Steam'den aldım ancak Windows 7 ve üstü çalışmıyormuş. Fallout 3 nasıl Windows 10'da çalışır? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2021
A Artorias74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 3.008 Makaleler 11 Çözümler 10 29 Mart 2021 #2 http://download.gfwl.xboxlive.com/content/gfwl-public/redists/production/xliveredist.msi Bu linkten Games For Windows Live kurun ve oyunu uyumluluk modunda çalıştırın. Artı 0 Eksi
http://download.gfwl.xboxlive.com/content/gfwl-public/redists/production/xliveredist.msi Bu linkten Games For Windows Live kurun ve oyunu uyumluluk modunda çalıştırın.
Clemandtime Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 464 Makaleler 1 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #3 ahtmeyasipolgk dedi: Steam'den aldım ancak Windows 7 ve üstü çalışmıyormuş. Fallout 3 nasıl Windows 10'da çalışır? Genişletmek için tıkla... Ben Windows marketplace indirmiştim öyle birşeydi bende çalışmışdı o çalışmassa attığım videoya bakabilirsin yolun açık olsun Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Türkçe Yama Videosu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et NOT: Bu video bana ait değildir Artı 0 Eksi
ahtmeyasipolgk dedi: Steam'den aldım ancak Windows 7 ve üstü çalışmıyormuş. Fallout 3 nasıl Windows 10'da çalışır? Genişletmek için tıkla... Ben Windows marketplace indirmiştim öyle birşeydi bende çalışmışdı o çalışmassa attığım videoya bakabilirsin yolun açık olsun Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Türkçe Yama Videosu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et NOT: Bu video bana ait değildir
KS KS ahtmeyasipolgk Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 92 Yer Vault 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #4 Artorias74 dedi: http://download.gfwl.xboxlive.com/content/gfwl-public/redists/production/xliveredist.msi Bu linkten Games For Windows Live kurun ve oyunu uyumluluk modunda çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Clemandtime dedi: Ben Windows marketplace indirmiştim öyle birşeydi bende çalışmışdı o çalışmassa attığım videoya bakabilirsin yolun açık olsun Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Türkçe Yama Videosu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et NOT: Bu video bana ait değildir Genişletmek için tıkla... Deneyince geri dönüş yapacağım. Artı 0 Eksi
Artorias74 dedi: http://download.gfwl.xboxlive.com/content/gfwl-public/redists/production/xliveredist.msi Bu linkten Games For Windows Live kurun ve oyunu uyumluluk modunda çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Clemandtime dedi: Ben Windows marketplace indirmiştim öyle birşeydi bende çalışmışdı o çalışmassa attığım videoya bakabilirsin yolun açık olsun Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Türkçe Yama Videosu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et NOT: Bu video bana ait değildir Genişletmek için tıkla... Deneyince geri dönüş yapacağım.