UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.892 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 19 Haziran 2024 #1 İpresentinterval 0 yaptım, nexus Mods'tan FPS modu yükledim ama hiçbiri çözüm olmuyor. FPS sürekli 55 görünüyor. Bunu nasıl çözebilirim?
İpresentinterval 0 yaptım, nexus Mods'tan FPS modu yükledim ama hiçbiri çözüm olmuyor. FPS sürekli 55 görünüyor. Bunu nasıl çözebilirim?
JReacher Hectopat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 375 Çözümler 2 Yer İstanbul 19 Haziran 2024 #2 Zaten oyun motoru en fazla 60 fps'yi destekliyor. Bunun üzerine çeşitli yollarla çıkılabiliyor ama oyun oynanmaz hale geliyor. Artı 0 Eksi
Zaten oyun motoru en fazla 60 fps'yi destekliyor. Bunun üzerine çeşitli yollarla çıkılabiliyor ama oyun oynanmaz hale geliyor.
KS KS UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.892 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 19 Haziran 2024 #3 JReacher dedi: Zaten oyun motoru en fazla 60 fps'yi destekliyor. Bunun üzerine çeşitli yollarla çıkılabiliyor ama oyun oynanmaz hale geliyor. Genişletmek için tıkla... 60'ta da gözüm yoruluyor. Ekran kasılıyormuş hissi oluyor bu sefer de. Artı 0 Eksi
JReacher dedi: Zaten oyun motoru en fazla 60 fps'yi destekliyor. Bunun üzerine çeşitli yollarla çıkılabiliyor ama oyun oynanmaz hale geliyor. Genişletmek için tıkla... 60'ta da gözüm yoruluyor. Ekran kasılıyormuş hissi oluyor bu sefer de.