Bethesda Game Studios, the award-winning creators of Fallout 3 and The Elder Scrolls V: Skyrim, welcome you to the world of Fallout 4 – their most ambitious game ever, and the next generation of open-world gaming.
Bethesda Game Studios, the award-winning creators of Fallout 3 and The Elder Scrolls V: Skyrim, welcome you to the world of Fallout 4 – their most ambitious game ever, and the next generation of open-world gaming.
Tavsiyem GOTY sürümü almanız olur, ben 63TL gibi bir fiyata GOTY versiyonu aldım. Güzel modlar için DLC'ler gerekiyor ve içerikleri güzel. Ben keyifle oynadım ve bir tur daha oynama gibi bir planım var.
Tavsiyem GOTY sürümü almanız olur, ben 63TL gibi bir fiyata GOTY versiyonu aldım. Güzel modlar için DLC'ler gerekiyor ve içerikleri güzel. Ben keyifle oynadım ve bir tur daha oynama gibi bir planım var.
Hocam ben oyunu oynadım biraz oynadıktan sonra sıkmaya başladı. Sürekli ölüyordum, o zamanlar biraz ingilizcem olduğu için pek bir şey anlamıyordum. Ama bu fiyata tabii ki değer, kesinlikle almalısın.
DLC'ler hem modlayacaksanız ( mod tarafı gerçekte güçlü ve güzel) hem de içerik olarak fena değil. Bende DLC tarafını tam bitirmedim ama gördüğüm kadarıyla dolu ve 27TL farka değer, alma imkanınız varsa GOTY sürüm öneririm.