@ @didaydiday Hectopat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben Tam bir fallout 4 hayranıyım yalnız RAM miktarı maksimun 8 GB olması gerekiyormuş sence 6 GB RAM açar mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2015
Merhaba arkadaşlar. Ben Tam bir fallout 4 hayranıyım yalnız RAM miktarı maksimun 8 GB olması gerekiyormuş sence 6 GB RAM açar mı ?
Myth Gatherer Kilopat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 501 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2015 #2 Maksimum değil minimum sistem özelliklerini araştır 2 GB bile açabilecektir oyunu.
@ @didaydiday Hectopat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2015 #3 Myth Gatherer dedi: Maksimum değil minimum sistem özelliklerini araştır 2 GB bile açabilecektir oyunu. Genişletmek için tıkla... Dostum 6 GB RAM rahatlıkla açıyor, denedim açtı. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2025
Myth Gatherer dedi: Maksimum değil minimum sistem özelliklerini araştır 2 GB bile açabilecektir oyunu. Genişletmek için tıkla... Dostum 6 GB RAM rahatlıkla açıyor, denedim açtı.