samet36 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 718 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #1 RAM 8 GB Ekran kartı Intel İris Xe Graphics İşlemci Intel core i5 1135 g7 Fallout 4 almayı düşünüyorum. Alınır mı? GOTY Edition mı alsam yoksa sadece oyunu mu? Ve PC'm kaldırır mı söyler misiniz?
Fallout 4 almayı düşünüyorum. Alınır mı? GOTY Edition mı alsam yoksa sadece oyunu mu? Ve PC'm kaldırır mı söyler misiniz?
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 26 Ekim 2023 #2 Fallout 4 oyunu bence çok iyi. Fallout 4, Fallout'u Fallout yapan oyundur.
ThePenthoss Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 302 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Samsun İlkadım Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Zabıt Katibi Stajyeri 26 Ekim 2023 #3 samet36 dedi: Fallout 4 almayı düşünüyorum. Alınır mı? GOTY Edition mı alsam yoksa sadece oyunu mu? Ve PC'm kaldırır mı söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarınız pek güçlü değil. Ama oyunun kendisi çok güzel tavsiye ederim. Steam sistem gereksinimlerini altta belirtiyor bakabilirsiniz ben baktım ama pek olumlu değil gibi PC özellikleriniz bu oyun için.
samet36 dedi: Fallout 4 almayı düşünüyorum. Alınır mı? GOTY Edition mı alsam yoksa sadece oyunu mu? Ve PC'm kaldırır mı söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarınız pek güçlü değil. Ama oyunun kendisi çok güzel tavsiye ederim. Steam sistem gereksinimlerini altta belirtiyor bakabilirsiniz ben baktım ama pek olumlu değil gibi PC özellikleriniz bu oyun için.