Fallout 4 alınır mı?

Berke.eth

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
NFT Collector
Daha önce hiç Fallout serisinden bir oyun oynamadım. Yaz indirimleriyle 39.90 TL olmuş. Alınır mı?

Steam üstünden reviewlara baktım, asıl seriyi oynayanlar hiç önermemişler. Önerenler ise iyi oyun ancak bir şeyler eksik gibi vs. demişler hep.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seriye oldukça hakim olan biri olarak 4. oyundan başlamanı önermiyorum. Fiyatı iyi bu arada ve kesinlikle o fiyata alınabilir. Ancak 1. ve 2. oyunları artık günümüzde herkes oynayamayacağı için en azından 3. ve sonradan çıkan New Vegas ile bitirip 4. oyuna geçmeni öneririm ben. 3. oyun ile New Vegas'ın hikayesel olarak birbirleriyle veya 4. oyun ile pek bağlantıları yok. Aynı evrende geçiyorlar ancak aralarında mekan ve zaman farklılıkları var. Ayrıca hepsinin Türkçe yamaları mevcut. Ben bu seriden en çok New Vegas'ı oynarken zevk almıştım onu da belirtmek istiyorum. 4. oyun ile alakalı yapılan kötü eleştiriler 3. oyunun çıktığı dönemde de yapıldı. Bu serinin fanboyları açıkçası çok dengesizler. O yüzden öncelikle kendin oyna ve kendin karar ver derim. Önyargıyla girersen çok hızlı sıkılıp bırakman mümkün.

Daha önce hiç Fallout serisinden bir oyun oynamadım. Yaz indirimleriyle 39.90 TL olmuş. Alınır mı?

Steam üstünden reviewlara baktım, asıl seriyi oynayanlar hiç önermemişler. Önerenler ise iyi oyun ancak bir şeyler eksik gibi vs. demişler hep.
4 Alma Yüzüne Bile bakma Oyunda Bütün silahların bulundugu bir oda bile var bence bakma

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı